VK Partizan ulaže sopstvena sredstva

> 18:01

Dok Vaterpolo klub Partizan u dogovorima sa SO Voždovac pokušava da iznađe najbolje rešenje problema vlasništva bazena Banjica, u javnost su plasirane informacije i fotografije, koje prikazujući samo nedostatke na objektu ne daju realnu sliku o angažovanju Partizana u održavanju i renoviranju plivališta.

Luka neće prisustvovati Draftu?

U poslednjih nekoliko godina Partizan je, isključivo od svojih sredstava, renovirao svlačionice, saunu, mnoge druge prateće sadržaje, kao spoljašnjost bazena. Uz mnogo napora uspeva da obezbeđuje svojim članovima uslove za treninge i utakmice, a grejanje i otklanjanje kvarova iziskuje velika sredstva.

Pritom je, uz sve finansijske probleme, održao kontinuitet učešća u svim takmičenjima.

Partizan je jedan od retkih evropskih klubova koji je u poslednjih deset godina redovan učesnik Lige šampiona u vaterpolu. U poslednjih 11 godina, pet puta se plasirao na završni turnir Lige šampiona, a 2011. je osvojio evropsku titulu i Super kup Evrope.

Brojni su i uspesi svih kategorija na domaćoj sceni. Partizan je aktuelni seniorski prvak Srbije i osvajač nacionalnog Kupa. U ovoj sezoni je bio jedini predstavnik Srbije u A1 grupi Regionalne lige.Tokom tekuće sezone na Banjici je organizovao 15 međunarodnih seniorskih utakmica, četvorodnevni turnir na kome je učestvovalo osam juniorskih ekipa iz četiri zemlje… Do kraja sezone prvotimce Partizana na svom bazenu očekuju još dve utakmice u Ligi šampiona i sedam u Prvenstvu Srbije.

JOŠ SPORTA:

Sprema se spektakl u Americi - Najveći engleski derbi pred više od 100.000 ljudi!

Džikić: Očekujem da bude na nivou završnice ABA lige

Zidan: Ja ne gledam kako ko igra u reprezentaciji

Zdovc: Na papiru će ovo biti teže ali je svaka utakmica priča za sebe