Partizan protiv Barselonete za novo iskustvo

> 13:45

Vaterpoliste Partizana očekuje nova utakmica u Ligi šampiona protiv Barselonete. Crno-beli se nalaze na poslednjem mestu grupe A sa osam poraza, dok je Barseloneta treća sa 15 bodova, odnosno četiri trijumfa, tri nerešena rezultata i jednim porazom.

"Pokušaćemo da igramo na visokom nivou od početka do kraja. Nemamo šta da izgubimo. Barseloneta je favorit. Utakmica je važna za nas da naučimo i spremimo se za one u regionalnoj ligi", rekao je trener crno-belih Stefan Ćirić u najavi utakmice.

"Prva utakmica protiv Barselonete je bila naša najgora ove sezone. Ništa nije bilo dobro u tom susretu. Moraćemo da igramo bolje. Naš mladi tim je pokazao potencijal u nekoliko teških utakmica ove sezone, ali smo imali mnogo uspona i padova u skoro svakoj", kazao je Ćirić.

Trener Barselonete Ćus Martin pohvalio je mladi tim Partizana.

"Partizan je veoma mlad tim sa malo iskustva, ali to ne znači da će utakmica za nas biti laka. Moraćemo dobro da igramo i ostvarimo još jednu pobedu koja bi bila veoma važna ako želimo na završni turnir. Nadam se da ćemo imati dobru utakmicu", rekao je Martin.

Utakmica se igra sutra od 20:30 u Barseloni. 

JOŠ SPORTA: 

FSS objavio satnicu - Derbi na Čairu od 14:30h  

Srbija sa Nigerijom na stadionu Hajv - Poznate su i cene karata  

Konačna odluka - PSŽ bez Nejmara na Real  

Finalni turnir Evropa kupa u Rijeci - Spremite se za spektakl Srbija, Hrvatska i Crna Gora!