Stefan Ćirić za Supersport365 - Partizan mora da promoviše ono najbolje što ima

> 15:31

Partizan je manifestacijom „Crno-beli“ dan, zaokružio je jednu odličnu godinu u rezultatskom smislu, a tim povodom, obratili smo se treneru „crno-belih“, gospodinu Stefanu Ćiriću, kako bi za čitaoce našeg portala prokomentarisao godinu iza nas, kao i godinu koja VK Partizan tek čeka.

Protekla 2017 je za VK Partizan bila turbulentna, u svakom smislu. Da li ste vi zadovolnjni kada se podvuče crta sa urađenim u klubu, obzirom na date okolnosti?

Moramo biti zadovoljni,jer i pored problema koje nas prate već godinama uspeli smo da osvojimo prvenstvo i kup Srbije. Treba naglasiti da su nase mlađe kategorije osvojile prvenstvo za 2006, 2004, 2002, 2000 i 1999 god., što je pokazatelj da se u Partizanu i dalje dobro radi i da je Partizan bio i biće lokomotiva srpskog vaterpola.

Kada bi imali priliku da se vratite unazad, šta je to što biste verovatno promenili, a šta biste gotovo izvesno ponovo uradili?

Ne bih se vraćao unazad, nema potrebe  da se osvrćemo za stvarima koje ne možemo da menjamo. Gledamo samo prema napred i okrećemo se obavezama koje nam dolaze.

Šta navijači Partizana mogu da očekuju u 2018. godini, u rezultatskom i organizacionom smislu?

Mi ćemo se potruditi da ponovimo dobre rezultate iz prošle sezone, a to su plasman na f4 Jadranske lige i "odbrana" domaće titule.

Partizan je organizovao „Crno-beli“ dan krajem godine, a za nekoliko dana počeće i internacionalni turnir za mlade vaterpoliste u organizaciji kluba. Da li možemo očekivati još iznenađenja u 2018. godini?

Sigurno da je sa "Crno belim danom"  počela tendencija da Partizan promovise ono najbolje sto ima, a to je škola VK " Parizan". Promociju želimo da nastavimo i kroz međunarodne turnire, ali kroz turnire u našoj organizaciji. Već od 3-6. 01.2018 održaće se međunarodni turnir u
organizaciji VK Partizan, za koji se nadam da će postati tradicionalni i prepoznatljiv  u Evropi. Možemo da očekujemo još "javnih časova" i nadam se i organizaciji  "letnjeg" turnira koji bi takođe postao tradicionalan.

Koji trenutak biste izdvojili kao najdraži u 2017. godini?

Kao jednu od najlepsih trenuraka mogu da izdvojim osvojen kup u decembru 2017 god.

Imate li neku poruku za čitaoce Supersport365 portala?

Čitaocima želim puno zdravlja i srece u 2018 god., i naravno da nastave da se informisu preko portala Supersport365.

 

JOŠ SPORTA:

Partizan može da računa i na popust! Jedna od glavnih meta nadomak dolaska u Humsku!

Iako nisu uspeli prošlog leta - Mančester Junajted i Inter odlučili da posluju u januaru!

Heroj meča sa Kelnom se seli u Bundesligu!

Teo bacao magične pasove za pobedu Klipersa, Bogdan odličan u porazu Kingsa! (VIDEO)