Crno - beli dan (UŽIVO)

> 19:37

Manifestacija „Crno-beli“ dan okupila je na jednom mestu sve generacije vaterpolista Partizana, i tako na jednom pravom festivalu vaterpola, ovaj klub je uspešno priveo kraju još jednu kalendarsku godinu.

Uz prisustvo roditelja, mladih vaterpolista, trenera Partizana, kao i legendi kluba, na Banjici je održan i festival, ali i javni čas vaterpola, kao poziv svim budućim vaterpolistima da se priključe radu ovog kluba.

Tim povodom, legendarni vaterpolista, i reprezentativac naše zemlje, Aleksandar Šoštar, dao je kratak komentar novinaru portala Supersprt365 povodom ove manifestacije.

„Cilj manifestacije „Crno-beli dan“ jeste da okupi na jedno mesto sve igrače Partizana u svim kategorijama, kako bi njihove uspehe kojih je bilo zaista mnogo i u prvenstvu i Kupu Srbije, predstavimo široj javnosti.

Takođe, ovo je prava prilika da proslavimo i trofej Kupa Srbije koji je osvojio naš prvi tim. Istovremeno, ovo je poziv svoj deci koja žele da počnu da treniraju vaterpolo, da dođu u Partizan, i da postanu deo „crno-bele“ porodice“, rekao je on.

JOŠ SPORTA:

Milojević i Stojković laureati za prestižnu nagradu FSS!

Konačno je gotovo? Liverpul nadomak dugo čekanog MEGA transfera od 80 miliona evra!

Zidan se još uvek nada - "Borba za titulu nije završena"!

Partizan doneo definitivnu odluku - Čeka se odobrenje sa "Stamford Bridža"!