"Crno-beli dan" na Banjici!

> 12:30

Vaterpolo klub Partizan će u sredu 27. decembra, sa početkom u 19:30 na bazenu SC „Banjica“ organizovati svojevrsni vaterpolo festival „Crno-beli“ dan, i tim događajem staviti tačku na još jednu uspešnu vaterpolo godinu.

Sama ideja ove vaterpolo manifestacije je da okupi sve kategorije igrača Partizana, od najmlađih igrača pa sve do seniorskog tima, kao i bivše vaterpoliste Partizana, osvajače olimpijskih medalja, klupskih šampionata, legenda kluba, na jednom mestu, kako bi se pokazalo jedinstvo „crno-bele“ porodice, pred izazove kojih će zaista biti mnogo u 2018.

Sama manifestacija će biti obeleženima duelima mlađih kategorija igrača Partizana, koji će između sebe biti podeljeni bez obzira na uzrast, i tim utakmicama će biti prikazan sav raskoš koji srpski vaterpolo potencijal poseduje u ovom trenutku.

Uz prisustvo roditelja na tribinama, kao i legendi kluba,  u klubu se nadaju da će ostaviti odličan utisak, privući neke nove dečake da treniraju vaterpolo, i  samim tim nastaviti tradiciju Partizanove vaterpolo škole.

JOŠ SPORTA: 

MEGA transfer Partizana - Bivši fudbaler Mančester Junajteda na meti Ilijeva!

Katai odbio Zvezdu!

Samo je jedan čovek doživeo ovacije protivničkih navijača na El Klasiku (VIDEO)

Jedan igrač Crvene Zvezde je odbio 800 hiljada evra zbog žene!