Počela borba u beogradskoj grupi za Final 6, 13 timova u igri

> 20:20

U toku je regionalni kvalifikacioni turnir za Kup Srbije, za vaterpoliste rođene 2001. godine i mlađe, održava se u Beogradu, i trajaće sve do januara 2018. godine. 

Partizan  je zabeležio četiri pobede u grupi A i zauzeo prvo mesto. U grupi  B takmičiće se VK Partizan 2, BVK Crvena Zvezda 1, VK Beograd, VK Banjica, VK Stari Grad. Mečevi ove grupe su na programu 2. i 3. decembra. Prvo kolo je izuzetno zanimljivo a slede nam dueli Crvene Zvezde i Starog Grada, kao i Banjice i Beograda, dok je Partizan slobodan. 

U prvoj utakmici dana Crvena Zvezda je lako savladala ekipu Starog Grada rezultatom 12:4. 

Banjica i Beograd će odigrati izuzetno zanimljiv duel, a Banjica nastupa u sledećem sastavu: Slavković, Šišaković, Batrićević, Jelikić, Vukosavić, Đorđević, Nastić, Šurok, Kalafatović, Komadinić, Gligorijević, Jakovljević, Jovanović. 

Vrlo dobra ekipa Beograda je na ovom meču bila ubedljiva, pa je Banjicu savladala rezultatom 12:3.

Drugo kolo takmičenja u Grupi B nam donosi duele između ekipa Stari Grad i Beograd, kao i ekipe Partizan 2 i Crvene Zvezde. Stari Grad je savladao Beograd rezultatom 17:9. 

U okviru drugog kola turnira sastali su se Partizan 2 i Crvena Zvezda. Partizan je nastupio u sledećem sastavu: Glušac, Manojlović, Maljković, Drašković, Bašica, Stefanović, Ninčić, Ilić A, Tolimir, Rakić, Pantić, Kukobat i Ilić N, Stamenković, Arsin. 

Crvena Zvezda je u ovom duelu bila bolja rezultatom 12:6 (5:1, 2:1, 4:2, 1:2), a golove za Partizan postigli su Drašković 2, Maljković, Arsin, Manojlović i Stamenković.

Partizan je nakon poraza od Crvene Zvezde brzo zbio redove i već u narednom meču bio bolji od ekipe Beograda rezultatom 15:7 (5:1, 4:3, 3:1, 3:2)
. Za "crno-bele" su nastupali: Glušac, Manojlović, Maljković, Drašković, Bašica, Stefanović, Ninčić, Ilić A, Gobeljić, Rakić, Pantić, Tomašević i Ilić N, Stamenković, Arsin. Golove za drugi tim Partizana na meču sa Starim Gradom postigli su Manojlović i Drašković po 4, Pantelić i Stefanović po dva, dok su Rakić, Maljković i Tomašević postigli po gol. 

Banjica igra utakmicu protiv Starog Grada, a ovaj mladi tim nastupiće u sledećem sastavu: Slavković, Šišaković, Batrićević, Jelikić, Vukosavić, Đorđević, Nastić, Šurok, Kalafatović, Komadinić, Gligorijević, Jakovljević, Jovanović. Stari Grad je ovaj me; dobio rezultatom 11:1. 

Zatim nam sledi pravi banjički klasik, derbi između Partizana 2 i ekipe VK Banjica, kao i duel između Crvene Zvezde i ekipe Beograda. 

Ekipe Partizana 2 i Banjice su odigrale zaista uzbudljiv meč, a posle velike borbe pobednik je Partizan koji je savladao Banjicu rezultatom 7:5. Golove za Partizan postigli su Gostimir 2, dok su Drašković, Manojlović, Stefanović, Brkić i Bašica postigli po jedan gol. Za Banjicu je Šišaković postigao 3 gola, dok su Đorđević i Šurok postigli po gol. 

U nastavku takmičenja ekipa Banjice je poražena od izuzetno jake i motivisane ekipe Crvene Zvezde rezultatom 12:2, dok su sneg odmerili i ekipe Starog Grada i Partizana. Ekipa Partizana nastupila je u sledećem sastavu: Glušac, Manojlović, Maljković, Drašković, Bašica, Stefanović, Ninčić, Gostimir, Ilić, Rakić, Pantelić, Kukobat, Ilić N, Stamenković, Arsin. Crno-beli su bilibolji rezultatom 13:5, a golove su postigli: Gostimir i Manojlović po 3, Ninčić 2, Maljković, Bašica, Stefanović, Rakić i Drašković po jedan gol.

U grupi A takmičiće se ekipe: VK Partizan 1, VK Zemun, VK Singidunum, BVK Crvena Zvezda 2, VK Taš, i VK Vukovi. Mečevi ove grupe su na programu 18. i 19. novembra.

U prvom meču Crvena Zvezda je savladala Singidunum rezultatom 8:4, dok je Zemun pobedio Vukove rezultatom 12:5. 

Partizan na ovom turniru nastupa u sledećem sastavu: Lazar Radivojević, Petar Dimitrijević, Aleksandar Vasić, Vasilije Petrović, Andrej Šofranac, Marko Živoinović, Luka Šofranac, Stefan Branković, Nikola Cvetković, Nikola Bućan, Filip Aleksić, Petar Jakšić, Pavle Savkić, Tadija Latinović. "Crno-beli" su u prvom meču savladali ekipu Taša rezultatom 13:4 (4:0, 3:0,  4:2 , 2:2). Strelci za Partizan bili su  A. Šofranac sa 3, Bućan, Petrović i Aleksić sa po 2, dok su Vasić, Cvetković, L Šofranaci Latinović postigli po gol. Strelci za Taš su Aleksić 2, Janjić i Jovanić sa po golom. 

Drugog dana turnira Partizan je sjajnom igrom savladao ekipu Zemuna rezultatom 16:3. Sjajno su "crno-beli" dečaci igrali tokom čitave utakmice, nisu se opuštali nijednog momenta, pa je kao rezultat takve igre došla i ubedljiva pobeda. Strelci za Partizan bili su Aleksić i L. Šofranac sa 3, Vasić, Petrović i Bućan sa 2, Cvetković, A Šogranac, Branković i Jakšić sa po jednim golom. 

Turnir se nastavio, a Taš je savladao Crvenu Zvezdu rezultatom 8:4, dok je Singidunum pobedio Vukove rezultatom 9:5.

Odmah zatim i Crvena Zvezda je savladala Vukove rezultatom 11:7, dok je Taš bio bolji od Zemuna rezultatom 11:4.

Na  utakmici protiv Singidunuma Partizan je nastupio u sledećem sastavu: Lazar Radivojević, Stefan Gak, Aleksandar Vasić, Vasilije Petrović, Andrej Šofranac, Petar Dimitrijević, Luka Šofranac, Tadija Latinović, Nikola Cvetković, Nikola Bućan, Filip Aleksić, Petar Jakšić, Pavle Savkić, Stefan Banović. Partizan je dobio ovaj meč rezultatom 24:1, a strelci su bili: A Šofranac sa 5, Jakšić 3, Aleksić 3, Vasić 3, L Šofranac, Cvetković i Latinović po dva, Petrović, Gak i banović postigli po gol. 

U subotu 25. novembra su odigrani novi mečevi, a Partizan je bio bolji od Crvene Zvezde 2 rezultatom 19:2. Partizan je nastupio u sledećem sastavu: Radojević, Bratković, Banović, Petrović, Aleksić, Bućan, Latinović, Gak, L. Šofranac, Živojinović, Jakšić, Cvetković, Savić, A. Šofranac i Dimitrijević. Golove za Partizan su postigli L. Šofranac 4, A. Šofranac, Petrović, Bućan, Aleksić i Jakšić po dva, dok su Živojinović, Banović, Gak, Latinović i Cvetković postigli po gol.  

Još sporta:

Promene kvota: Mi mislimo jedno, naši igrači nešto sasvim drugo o Seriji C!

Poketino rešio da se pojača iz redova gradskog rivala!

Bejl oborio sve moguće rekorde - Povredio se i 24. put od kako je došao u Real!

Muta konačno prijatno iznenađen!

Dva i po miliona je malo - Partizan odbio prvu ponudu za Tavambu