Banjica gostuje Radničkom

Vaterpolisti Banjice sezonu počinju u Kragujevcu!

> 19:01

Vaterpolo klub Banjica je pravi rasadnik talenata, a ove sezone će imati ekipu sastavljeno gotovo isključivo od dečaka koji imaju 18 godina ili mlađih.

Sezonu u Prvoj A ligi VK Banjica otvara u Kragujevcu, gde će se u okviru prvog kola sastati sa domaćim Radničkim iz Kragujevca, što će biti savršen test za sam start sezone.

Utakmica je na programu u 19.30 na bazenima SC "Park", a Banjica je za ovu sezonu prijavila sledeći sastav: Mateja Vlahović, Milan Bulajić, David Kekašvili, Aleksa Cvetković, Dejan Vujević, Lazar Vicković, Mihajlo Andrin, Andrej Barać, Aleksa Nešić, Milisav Janošević, Branko Kujović, Aleksandar Timotijević, Arsenije Mitrović, Petar Smiljević, Stefan Branković, Petar Jakšić, Vasilije Petrović, Matija Ćulafić, Marko Banović, Miloš Radić, dok su treneri ekipe Marko Bašić, Safet Hodžić i Aleksandar Vujević.

Sa ovog spiska igrača, čak sedam njih igra na dvojnu registraciju i za VK Partizan u Euro ligi i Regionalnoj ligi i to: Lazar Vicković, Andrej Barać, David Kekašvili, Mihajlo Andrin, Stefan Branković, Aleksa Nešić, Petar Smiljević.

Još sporta:

Odmazda Kontea, skoro svi Brazilci na izlaznim vratima, a razlog je samo jedan

Zvezda dočekuje Sports Menadžment

Real našao zamenu za srpskog centra i Ajona

Ako bude hteo da kupuje u januaru, Portugalac će morati najpre da proda