Srbija protiv izuzetno motivisanog domaćina

Uskršnji turnir - Srbija poslednju utakmicu na turniru igra sa Mađarskom

> 17:17

Mladi srpski vaterpolisti poslednju utakmicu na Uskršnjem turniru u Miškolcu igraju protiv domaće Mađarske. U dosadašnjem toku takmičenja, Srbija je zabeležila jednu pobedu protiv Hrvatske, i dva poraza od Crne Gore i Italije, a sa Mađarima igra za čast i prestiž. 

Nakon prve četvrtine rezultat je nerešen 1.1. Igra se sa čvrstim odbranama na obe strane. Mađari su poveli preko Atile, a izjednačenje Srbiji doneo je sjajni Nikola Bućan, inače vaterpolista Partizana. 

Čvrsta igra na obe strane karakteriše meč i tokom druge četvrtine, a u ovom periodu igre Mađari prave prednost pa se na poluvreme odlazi rezultatom 3:2. Tokom treće četvrtine je rešeno pitanje pobednika na ovom meču. Silni Mađari našim momcima nisu dali ni najmanju šansu da se nadaju pobedi, sa obzirom na to da prednost nakon ove četvrtine iznosi 5 golova razlike, a rezultat je 7:2. 

Do kraja utakmice Mađari su samo održavali prednost, pa je konačan rezultat utakmice Srbija - Mađarska 4:9. Reprezentacija Srbije ovim završava učešće na turniru u Miškolcu sa skorom od jedne pobede i tri poraza.

Za Mađarsku je Čombor postigao 3 gola, Atila 2, dok su Balaš, Erik, Akoš i Adam postigli po jedan gol. Kod Srbije strelci Varkulja, Mitović, Milojević i Bućan sa po jednim golom.

Još sporta:

Partizan raskinuo saradnju sa Amerikancem! (FOTO)

Murinjo baca senku na uspeh bivšeg tima! Čelsi je nekim čudom prvi! 

Sparsi ugovaruju transfer supertalenovanog ofanzivca Dortmunda! (VIDEO) 

Berluskoni se oprostio od navijača Milana emotivnom porukom!