Mladi vaterpolisti na prestižnom turniru

Međunarodni vaterpolo turnir ‘Mladi Galeb 2017′: U makarskom bazenu za vikend se nadmeće 12 timova

> 11:22

Vaterpolo klub Galeb iz Makarske organizator je i domaćin sedamnaestog po redu Međunarodnog kadetskog turnira Mladi Galeb 2017.

Već po tradiciji na ovom takmičenju, a koje je jedno od najkvalitetnijih u Evropi, nastupaće dečaci najpoznatijih vaterpolo klubova iz Hrvatske, Španije, Crne Gore, Mađarske, Slovenije, Slovačke i Srbije. Na ovogodišnjem turniru učestvovaće 12 klubova, a prema rečima Gorana Obradovića, trenera domaćih kadeta, interes za igranje mnogo je veći. Obzirom da se sve utakmice igraju u jednom bazenu za sada je gotovo nemoguće udovoljiti svima koji bi hteli igrati na Mladom Galebu.

Na ovom turniru ljubitelji vaterpola imaće priliku videti kako igraju nade Barcelone, Juga, Primorja, UVSE-a, Primorca , Partizana, Mornara, ali i domaćeg Galeba, a koji je matični klub zlatnog Buljubašića. Turnir se igra od petka 28. septembra do nedjelje 1. oktobra, a timovi su podeljeni u četiri grupe u kojima su po tri kluba.

U grupi A igraju: KPK, Žilna, Partizan, B: Galeb, Primorac, Mornar BS, C: Jug, UVSE, Triglav, C: Barcelona, Primorac, Novaki.

Finalna utakmica će se igrati zadnjeg dana turnira, a počeće u 13 sati.

U krugu favorita za osvajanje ovog prestižnog turnira, prema mišljenju Gorana Obradovića, su Jug CO, KPK, Barcelona i Partizan.

Još sporta:

Šok na Marakani - Iskusni defanzivac napušta klub!

Znate li koja TV serija pomaže Đokoviću da se opusti nakon tenisa?

Milojević ima spremnu zamenu za Savića!

Kada budete videli Boltovu devojku, shvatićete zašto je preboleo kraj karijere (FOTO)