Naredne nedelje reprezentacija Srbije će imati dve velike obaveze. Prva je u utorak 13. februara kada će se u Oradei protiv Rumunije odigrati treći susret u grupi Svetske lige.

Savić odredio spisak za meč sa Rumunijom - Pozvano 13 igrača!

> 12:34

Od 15. do 18. februara će Srbija učestvovati na kvalifikacionom turniru Evropa kupa u Splitu gde će pored Srbije i Hrvatske igrati Grčka, Holandija i Malta. Tri najbolje ekipe će se plasirati za fajnal-ejt koji je zakazan za 5. do 8. april. Domaćin još nije poznat.

Savezni selektor Dejan Savić odredio je tim za Oradeu dok će sa utakmice u Splitu sačekati dan-dva zavisno od zdravstvenog stanja igrača

U Oradei će igrati: 1. Gojko Pjetlović, 2. Dušan Mandić, 3. Viktor Rašović, 4. Sava Ranđelović, 5. Gavril Subotić, 6. Petar Tomić, 7. Nemanja Ubović, 8. Đorđe Lazić, 9. Nikola Jakšić, 10. Veljko Tankosić, 11. Radomir Drašović, 12. Strahinja Rašović, 13. Dimitrije Rističević.

Debitant je vaterpolista Crvene zvezde Veljko Tankosić.

"Zna se da smo Svetsku ligu predvideli za kombinovanje sastava u svakoj utakmici. Obaveza je uvek ista, idemo na pobedu. U ovom takmičenju nam ostaje u martu susret sa Crnom Gorom u gostima koji će rešiti pitanje pobednika u grupi. Što se Splita tiče sigurno je da nećemo biti kompletni ali ću za neki dan odrediti 15 igrača jer imamo i umorne i povređene" - kazao je Dejan Savić.

JOŠ SPORTA:

Vučelić: "Naravno da se u Srbiji namešta, ne trpajte nas sa Zvezdom u isti koš"!

Zvezda može da unovči generalnog direktora - Terzić dobio ponudu tima iz Čempionšipa!

Dva leta i šest transfer bombi - Perez skovao plan da napravi novi Real Madrid!

Dug Partizana narastao preko 20 miliona evra - "Krivci zakasnela dokumentacija i prikriveni sporovi!"