"Kada izgubite dva ili tri puta zaredom, ubedljivo, onda nešto mora da se menja“, poručio Ivica Tucak

SENAZCIONALNO, selektor Hrvata nas nahvalio: "Hoćemo kao Srbi, njima ne smeta ni bura, ni kiša!"

> 15:32

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak otkrio je da njegovi igrači sanjaju da Srbiju skunu sa svetskog vaterpolo trona.

On je u najavi prvenstva sveta u Budimpešti istakao kako njegovi igrači žele da igraju kao Srbi, ali i da imaju plan da pobede tim Dejana Savića.

"Mentalno su veoma jaki, na njih ne utiču ni sudije, bura, kiša, igraju svoju igru. To želim da stvorimo i mi. Srpski vaterpolisti su veoma jaki "na nogama" i jako pokretljivi u odbrani. Pozicioni napad i igrač više im deluju vrlo jednostavno, ali je efektno. To i jeste smisao sporta. Naša želja je da ih skinemo sa trona i to nije nemoguća misija, samo ćemo morati neke stvari u našoj igri da promenimo", rekao je Tucak.

Hrvatske je protiv Srbije poslednji put ubedljivo izgubila 11:7 u finalu Olimpijskih igara, a Tucak smatra da Hrvati moraju da promene odnos u igri prema Dušanu Mandiću i Filipu Filipoviću.

"Kada izgubite od istog protivnika dva ili tri puta zaredom, ubedljivo, onda je jasno da nešto mora da se menja. Dođe li do te utakmice, sigurno ćemo promeniti nešto", zaključio je Tucak.

Još sporta:

Zvezda našla novog golmana u Crnoj Gori! Tražen je, a branio je sjajno protiv Partizana!

BOMBA PRELAZNOG ROKA! Taman smo mislili da je Milan stao, ali 'rosoneri' dovode zvezdu Reala!

Nova ATP lista nakon Vimbldona! Novak drastično smanjio zaostatak za Marejem!

Srpska NBA specijlanost! Dodavanje bez gledanja, ovaj put u režiji Zagorca! (VIDEO)