Pre nekoliko dana Fondacija Grobari za nas je objavila da je započela najavljenu saradnju sa VK Partizan uplatom od 500.000 dinara na račun sedmostrukog prvaka Evrope.

ALEKSANDAR ŠOŠTAR: Grobari, hvala!

> 15:04


Jedno od pitanja na konferenciji za novinare pred meč meč sa OŠC-om u Ligi šampiona (sreda, 20 časova) bilo je vezano i za saradnju sa Fondacijom.

–    Zahvaljujemo se Fondaciji. Sigurno je da to ne rešava sve naše probleme, ali znači neki novi podstrek, da ima nade da se izvučemo iz teške situacije u kojoj se već dugo nalazimo.  Fondacija ima inicijativu da organizuje nove akcije za pomoć Vaterpolo klubu, verovatno kao donatorske večeri ili utakmice. Još jednom se zahvaljujem Fondaciji, a pozivam i sve koji vole Partizan da se uključe u akcije za pomoć klubu koji ima bogatu tradiciju, ali i sadašnjost, što su naši mladi prvotimci pokazali i na fajnal foru Kupa u Bečeju – istakao je predsednik kluba Aleksandar Šoštar.- Sem materijalne pomoći još više nas raduje da i dalje ima onih koji žele da nam pomognu. Nadam se da će se tako i nastaviti.

Izvor: VK Partizan

VUJASINOVIĆ O KLUPSKOM VATERPOLU: Ne shvataju da tonemo!

IVANOVIĆ NE RAZMIŠLJA O OSTANKU U ČELSIJU: Rezultati važniji od ugovora!

MESI ODLEPIO: Kritičari, jebite se! (VIDEO)

ŽREB LIGE ŠAMPIONA: Repriza finala 2006!