Članovi VK Partizan gostovali su na televiziji N1 povodom osvajanja turnira u Makarskoj.

N1 i Slobodna Dalmacija ispratili uspeh mladih vaterpolista Partizana (VIDEO)!

> 20:56

Mladi vaterpolisti Partizana 2002. godište ostvarili su nedavno veliki uspeh i osvojili međunarodni turnir "Mladi galeb" u Makarskoj. Tim povodom televizija N1 je ugostila članove VK Partizan, Stefana Gaka, i Nikolu Bućan (najbolji igrač turnira), kao i trenera ove ekipe Safeta Hodžića. 

Mladi vaterpolisti su govorili o putu do trofeja u Makarskoj, druženju sa saigračima, i njihovim ambicijama na predstojećem klubskom prvenstvu Evrope u Budimpešti. Sa druge strane trener Hodžić je istakao da bi malo bolji uslovi dodatno pomogli ovim talentovanim momcima, ali da i bez toga crno-beli ne trebaju da brinu za budućnost kada je ovaj sport u pitanju.

Ceo region impresioniran je Partizanovom školom vaterpola.

Partizan je do sada četiri puta učestovovao na ovom turiru i svaki put se u Beograd vraćao sa peharom. Ove godine u finalu je pobeđena Barselona rezultatom 14:11, a pre toga redom su padali Mornar iz Splita, POSK, mađarski UVSE, i zagrebački ZPK.

Osvajači turira "Mladi galeb": Slavković, Vujisić, Živojinović, Gak, Vasić, Drašković, Cvetković, Bućan, Ninčić, Maljković, Ilić, Manojlović, Bašica, Stefanović i Glušac trener Hodžić, vođa puta prof. Zoran Bratuša. Trener ekipe Safet Hodžić.