Ništa od derbija sa Šarapovom, Serena se povukla sa Rolan Garosa

> 16:00

Velika šteta. Meč koji su svi očekivali se neće odigrati. Serena Vilijams je predala meč osmine finala Rolan Garosa koji je trebalo da igra protiv večitog rivala Marije Šarapove.

Istraživanje o 100 trenutno najvrednijih fudbalera planete - Kejn prvi na listi!

Vilijams i Šarapova trebalo je da odigraju svoj 22. duel u karijeri, nakon što su obe u procesu vraćanja na teren nakon dugih odsustva.

U pitanju je povreda grudnog mišića, nešto što Serena kaže da joj se nije nikada dogodilo, iako je kroz karijeru imala i viđala brojne povrede.

Oči javnosti su bile uprte u ovaj duel, koji se nije dogodio još od januara 2016. kada je Amerikanka bila bolja na Australijan openu, a ujedno i zato što Marija Šarapova nije pobedila Serenu još od 2004. godine. 

Vilijams je sa svojom sestrom u nedelju popodne igrala dubl gde je poražena posle tri odigrana seta, a u mečevima koje je odigrala u singlu pre predaje ništa nije nagoveštavalo da bi moglo da dođe do ovakvog dešavanja. 

"Igrala sam baš dobro do sad. Ovako nešto nisam nikada osetila u životu, veoma je bolno. A imala sam sve moguće povrede... Videću sa doktorima šta da radim, sutra idem na magnetnu rezonancu", rekla je Serena Vilijams. 

Inače, verovatno najbolja sportistkinja svih vremena, do nedavno se oporavljala posle porođaja, kada je sa jednim američkim biznismenom dobila ćerku Olimpiju. 

Šarapova sada čeka bolju iz duela Špankinje Garbinje Muguruse i Lesje Curenko iz Ukrajine.

JOŠ SPORTA:

Bajern želi da pazari u Barsi

Zaraza 3x3 se širi - Sviš prvi osvajač Podgorice!

Lev spiskom šokirao Nemce!

Strašna Hrvatska!