Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije, Bogdan Obradović, smatra da zna koji je glavni problem loše igre Novaka Đokovića

Obradović zna Đokovoćev problem, a to je da je Novak sam sa sobom u svađi!

> 15:13

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije, Bogdan Obradović, smatra da zna koji je glavni problem loše igre Novaka Đokovića. “Novak Đoković je u svađi sam sa sobom”, tvrdi teniski stručnjak Bogdan Obradović! Obradović je takođe istakao da bi za Đokovića učinio sve i da je namerno ušao u konflikt s njim, pre svega zato što je promenio način ishrane. Novak je promenio režim ishrane i lutao u pronalaženju rešenja za izlazak iz krize.

Novak  je od prošlogodišnjeg Rolan Garosa izgubio više od 8.000 bodova i pao na drugo mesto ATP liste.

- Imao sam više puta problem sa Novakom zbog njegovog načina ishrane. On je sjajan momak, međutim, dopušta da ga vode različite teorije, koje su loše po njega. Ako Felps uživa dok jede u kući svoje bake, i posle obori svetski rekord, šta je onda problem - kazao je Obradović i dodao:

- Đoković ima konflikt sa samim sobom, a ne sa mnom. To sam nedavno rekao i Toniju Nadalu kad me je pitao. Ja sam se samo našao u sredini svega toga. Novak zna da sam ja iz dubine duše uz njega i da bih uradio sve što je najbolje po njega. Mnogo ga volim, ali uvek ću mu reći ono što mislim. Čak sam i izazvao sukob sa Novakom jer želim da ga probudim. Sad ćemo da vidimo reakciju.

Đoković je u više navrata isticao da mu prvo mesto na ATP listi nije više prioritet i da mu je sad važnija porodica. Obradović smatra da su to samo izgovori.

- Nešto je prošlo kroz njegovu glavu. Trebalo bi da pronađe ravnotežu. Federer ima četvoro dece, ali maksimalno igra. Novak je sišao sa trofejnog puta i izgubio se u šumi - zaključio je Obradović.

Još sporta:

Jokić u flertu sa velikim rekordima, jedno dodavanje falilo za tripl-dabl! (VIDEO)

Prvenac i strašna golčina Živkovića za prolaz Benfike u finale Kupa! (VIDEO)

Iguain ponovo srušio Napoli, gledaćemo reprizu finala Kupa Italije iz 2015. godine! 

Trofej Evrokupa za Nedovića i Muslija, Unikaha preko Valensije do titule!