Stižu rode..

SREĆNE VESTI ZA ĐOKOVIĆE: Mali Stefan krajem leta dobija batu ili seku!

> 08:42

Novak i Jelena Đoković dobiće krajem leta drugo dete pošto Jelena već ulazi u drugi mesec trudnoće. Izvor blizak paru otkrio je da par bukvalno vrištao od sreće kada su saznali da će po drugi put postati roditelji...

- Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju pa je odlučila da poseti doktora koji joj je potvrdio srećne vesti. Supruga jednog od najboljih tenisera na svetu nije mogla da sačeka da dođe kući i Novaku saopšti lepe vesti, već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vesti.

Njih dvoje su bukvalno vrištali od sreće, jer im je oduvek bila želja da imaju dvoje dece - rekao je izvor blizak paru.
Kad je saznao da će po drugi put postati otac Novak je bio van sebe, vest je prvo podelio sa roditeljima i braćom i dok su svi zajedno bili na Kopaoniku.

- Čim je saznao Novak je prvo želeo da pozove Srđana i Dijanu, ali se predomislio i odlučio da im uživo im otkrije sve. Kada im je rekao svi su se radovali, ali su već na Kopaoniku počeli da prave planove za dolazak drugog deteta - naveo je izvor.

Inače, Nole i Jelena su malom Stafanu objasnili da će dobiti batu ili seku što ga je neizmerno obradovalo.

- Stefan jedva čeka da dobije brata i sestru i stalno pstavlja zanimljiva pitanja o mami i bebi - zaključio je sagovornik Blica.

Još sporta:

 KINEZI OTKRILI PLANOVE: Ovako će izgledati novi Milan!

ŽELITE DA BUDETE TRENER RUANDE? Nije problem, ako pobedite 52 kandidata! 

SIGURAN U NJEGOVU ODLUKU: Murinjo oduševio navijače Mančestera!

NOVI ISTORIJSKI PODATAK: Evo šta su ova tri boda donela Junajtedu!