Teniserka Marija Šarapova i ja smo veoma bliski prijatelji, rekao je ruskim novinarima u Nišu najbolji srpski teniser Novak Đoković

NOVAK OTKRIO: Šarapova i ja smo veoma bliski!

> 08:11

Protekle nedelje Srbija je eliminisala Rusiju (4:1) već u prvom kolu Dejvis kupa, a doskorašnji prvi reket sveta pričao je posle meča o odnosu sa lepom Mašom.

- Marija i ja se oduvek odlično slažemo, ona mi je bliska prijateljica i veoma je poštujem. Ona je fascinantna osoba i sportista koji stalno napreduje. Žao mi je zbog onoga što joj se dogodilo, nema je na turnirima već godinu dana - rekao je Đoković.

Šarapova je zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci najpre suspendovana na dve godine, a nakon žalbe sud u Lozani (CAS) umanjio joj je kaznu za devet meseci. Ona će moći da se takmiči već od 26. aprila, a Novak joj je poželeo da opet bude najbolja na svetu.

- Videli smo se u međuvremenu nekoliko puta i bila je srećna, nasmejana. Vraća se u aprilu i baš mi je drago da će se i ta suspenzija završiti. Želim joj sve najbolje, kao i da ponovo postane prva igračica sveta, jer ona to zaslužuje - zaključio je Đoković.

Još sporta:

KAKVO IZDANJE ALAVESA: Sledeći protivnik - Barselona!

PROSTO NEVEROVATNO: Bolonja pala pred neočekivanom erupcijom Milana!

BRATSKI DERBI U SOLUNU: Partizan na kraju ipak do pobede

TRKA ZA ISKA: Da li je Konte glavni favorit?