Pošto je suspendovana zbog dopinga Sara Erani izašla pred novinare

Italijanka u suzama: Nisam varalica!

> 14:49

Italijanska teniserka Sara Erani nije mogla da prikrije suze na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je istakla da nije varalica, pošto ju je Međunarodna teniska federacija (ITF) suspendovala na dva meseca zbog dopinga.

- Ja nisam varalica i nikada nisam uzimala doping. Znam da nisam učinila ništa loše. Na teren ću se vratiti jača nego ikad. Ovo je teška situacija za mene i moju porodicu, ali nas ovo sada još više spaja i ponosna sam na nju - rekla je uplakana Erani.

Ona je danas ponovila da je njena hrana bila kontaminirana lekovima njene majke za rak dojke. Erani je suspendovana na dva meseca pošto je na doping testu u februaru bila pozitivna na zabranjenu supstancu letrozol. Italijanki se kazna računa od 3. avgusta i trajaće do 2. oktobra. Pored toga, retroaktivno su poništeni svi rezultati koje je postigla od 16. februara do 7. juna.

Erani, trenutno 98. igračica sveta, u karijeri je osvojila devet titula u pojedinačnoj konkurenciji i 25 u dublu. Najbolji plasman bio joj je peto mesto na WTA listi. Ona je, takođe, bila deo reprezentacije Italije koja je osvojila tri titule u Fed kupu.

Još sporta:

Da li je Francuz najnovije pojačanje Zvezde? (VIDEO)

Rajola za Ibru spremio najluđi ugovor ikada!

Junajted se klanja srpskom fudbaleru! (FOTO, VIDEO)

Mbape odlazi kod Nejmara! (FOTO)