Smena generacija u srpskom tenisu ove zime. Dve naše teniserke već objavile kraj igračke karijere, hoće li i treća?

SMENA GENERACIJA: Još jedna srpska teniserka se oprašta!

> 21:53

Iako ima želju da se ove sezone vrati u vrh WTA liste, Jelena Janković ne krije da, sa druge strane, sve ozbiljnije razmišlja i o završetku karijere. Razlog za to su problemi sa povredama koje je imala u proteklom periodu, ali i činjenica da zbog pada na WTA listi mora da igra i u kvalifikacijama na pojedinim turnirima, kao što je to bio slučaj ovih dna u Dohi, gde je prošla tri kola kvalifikacija, ali je eliminisana u prvom kolu glavnog žreba.

''Kvalifikacije su mi u neku ruku dobro došle, jer su mi potrebni mečevi u kontinuitetu, da se vraćam u formu i da stičem samopouzdanje. Ipak, još nemam konkretne planove, jer sve zavisi kakva mi bude sezona.

Ako uspem da se vratim u vrh i zaigram kako treba, igraću još, ali ako budem morala da igram kvalifikacije na svakom turniru, malo je teško sa 32 godine...'',
izjavila je Jelena.

Popularna ''JJ'' već zna i kako će provesti prve ''pentzionerske'' dane, kada za njih dođe vreme.

"Prvo ću da se odmorim, da odmorim ovu napaćenu dušu. Umorio me je ovaj sport. Tenis je naporan, ali mi je doneo mnogo toga. Zahvalna sam na svemu, ali želim da odigram još malo da vidim koliko mogu. Mislim da mogu, jer ne bih želela da završim karijeru a posle da se kajem jer sam mogla još. Samo da me zdravlje posluži, daću sve od sebe'', zaključila je Jelena.

Podsetimo, ove zime su se iz profesionalnog tenisa već povukle i Ana Ivanović i Vesna Dolonc.

Još sporta:

LIVERPUL NA POTEZU: Niko nije mogao da ga plati 40 miliona, a sada ga dovodi Klop

NE STRANCIMA: Dok je Muslin selekor, "Orlovi" su samo Srbi! 

LALAT PROBUDIO "BRĐANE": Čuka do leta ona stara!

SUŽEN SPISAK: Da li će on zameniti Luisa Enrikea?!