Pregovori između kineskog Tjanđina i fudbalera Čelsija Dijega Koste uveliko traju

Kinezi i teško ludilo savremenog fudbala! Odbija li se ovakva ponuda?!

> 09:22

Pregovori između kineskog Tjanđina i fudbalera Čelsija Dijega Koste uveliko traju. Kako se i ranije pisalo spekulisalo, Brazilac će ovog leta postati daleko, daleko najplaćeniji fudbaler sveta. Ugledni sportski list, Skaj sport, sinoć je objavio ekskluzivnu vest da je kineskai Tjanđin obnovio pregovore oko angažovanje Dijega Koste iz Čelsija, da su oni u toku i da postoji sasvim realna mogućnost da posao bude zaključeni vrlo brzo. 

Kinezi su u januru pokušavali da ubede Brazilca, čak se može reći da su bili jako blizu, nisu uspeli, pa su sad započeli drugu rundu. Ono što je posebno zanimljivo je plata Kostina - Skaj navodi da su Kinezi sptemni da Dijega Kostu učine daleko najplaćenijim fudbalerom sveta, tako što će mu na godišnjem nivou dati platu od  neverovatnih 37.200.000! To bi iznosilo 775.000 evra nedeljno, kada se odbiju sve takse i porezi?! 

Teško fudbalsko ludilo! Dijego Kosta je u 2017. postigao samo tri gola za Čelsi. Mislite da postije neke dileme? Može li uopšte toliki novac da se odbije?

Još sporta:

Totenhem kaparisao zvezdu Bajerna i ozbiljno napada titulu u Premijer ligi! 

Kari može sve! Krađa, dribling, pa magično dodavanje za potez sezone! (VIDEO) 

Nole je malo nervozan! Srpski teniser teško podneo poraz! (VIDEO)

Dolazi iz zemlje najboljeg fudbalera na svetu da posvađa najveće velikane italijanskog fudbala!