PRVI IZBOR JUVE: Hteo ga Konte, ali bosanski reprezentativac stiže u Torino!

> 09:24

Bitku za reprezentativca Bosne i Hercegovine dobio je italijanski Juventus, pošto mediji sa 'Apenina' navode da je sve spremno i da defanzivac Šalkea naredne nedelje dolazi u Torino na preglede.

Zavesa na zimski prelazni rok tek što je spuštena a Juventus je već završio posao oko angažovanja pojačanja koje će u Torino stići narednog leta.

Radi se o iskusnom defanzivcu, reprezentativcu Bosne i Hercegovine koji je ove zime bio na meti Čelsija, ali je na kraju odabrao šampiona Italije.

Italijanski "Tutosport" prenosi da je sve dogovoreno, Sead Kolašinac (23) će naredne nedelje doputovati u Torino na medicinske preglede nakon čega će se vratiti u Gelzenkirhen da "izgura" još nekoliko meseci do kraja ugovora.

"Stara Dama" će tako dobiti pojačanje u zadnjoj liniji a da pritom neće morati da plati obeštećenje pošto Seadu Kolašincu ugovor sa Šalkeom ističe za šest meseci.

Podsećamo da su "Bjankoneri" u zimskom prelaznom roku ostali bez Patrisa Evre ali se nisu odlučili za angažovanje novog igrača na toj poziciji, pošto će Masimilijano Alegri koristiti Kvadva Asamou i Federika Matielja.

Sead Kolašinac je rođen u Karlsrueu, a do sada je na seniorskom nivou nastupao samo za Šalke. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je 17 mečeva.

Još sporta:

SOUZA ZAVRŠIO ODLIČAN POSAO: Posle Saponare, stiže i sjajni univerzalac!

ZVEZDA PRIVODI KRAJU POSAO: Boakje potpisao, na redu je kapiten

ITALIJANSKI JANUAR: Inter dobro prošao, ostali u tišini završili prelazni rok!

JEDVA JEDAN TRANSFER: Za klupu u Realu menjao deset ponuda i Liverpul!