PSŽ daje Mbapea i novac za Kutinja?!

> 10:02

Više ništa ne može da nas iznenazi kada je reč o PSŽ-u. Parižani su spremni da ponovo naprave spektakularan transfer, baš kao što su prošlog leta doveli Nejmara iz Barselone za neverovatnih 222.000.000 miliona evra! 

Nejmar neizvestan za meč sa Realom

Madridski dnevni list El Pais tvrdi da je nedavno postavljeni, ali neimenovani član uprave predložio prvom čoveku Naseru al Kelaifiju da na leto ponudi Mbapea Barseloni u zamenu za novac i - Filipea Koutinja! Ma koliko nerealno zvučalo, pomenuti dnevnik ponudio je javnosti saznanja na ovu temu.

Iz svlačionice Pari Sen Žermena pročulo se da je Nejmar opet nesrećan, a da je ovog puta razlog upravo Mbape! Radi se o tome da Mbape igra fantastično, što je izazvalo sumnju da bi Francuz mogao čak i da zaseni Nejmara što je u ovom trenutku nedopustivo. Ne kada je Brazilac pobegao iz Barselone kako bi izašao iz senke Lionela Mesija.

Razlog zbog kojeg je izabran Kutinjo je jednostavan! Kutinjo i Nejmar su drugovi iz detinjstva i svi znaju da je pomenutim fudbalerima želja da zaigraju jednog dana u istom klubu, baš kao što to čine u A reprezentaciji Brazila.

Rekli bismo da je ovo još jedna ludorija Parižana, ali da je sa njima sve moguće to su nas odavno uverili. Ostaje nam da sačekamo letnji prelazni rok i vidimo da li će se ovo zaista dogoditi ili su ovo samo nečije puste želje. 

JOŠ SPORTA: 

Juniori Zvezde na završnom turniru Evrolige
 
Milan protutnjao večnim gradom 

Grizman i društvo savladali Sevilju 

PSŽ hladi šampanjac, laka tri komada u mreži Marseja