Aleksi Sančes doneo odluku gde želi da nastavi karijeru

Još jedan Vengerov "izdajnik" - Sančes odbio PSŽ, ali mu se i dalje smeše arapski milioni!

> 21:48

Aleksis Sančes je čini se doneo svoju odluku, a ona se nikako neće svideti navijačima Arsenala.

Pisali smo već o tome da je Aleksis Sančes na izlaznim vratima tima sa „Emirejtsa“, a pre nekoliko dana je bio viđen u Parizu gde je vodio pregovore sa čelnicima PSŽ-a, koji su želeli da ga vide na „Parku prinčeva“.

Međutim, PSŽ će imati velikih problema sa finansijskim fer plejom ukoliko u klub stigne Brazilac Nejmar, a ni Sančesu izgleda nije previše dopadala ideja da napusti Premijer ligu.

Kako saopštavaju engleski mediji, on je rešio da njegov novi klub bude Mančester Siti, u kom će se ponovo susresti sa njegovim nekadašnjim učiteljem Gvardiolom. Naravno, i Mančester Siti ima dosta problema da ispegla knjige, jer je u klub već stiglo nekoliko zaista skupih igrača, ali je Sančes i tu rešio da umeša svoje prste.

Naime, sjajni Čileanac je saopštio čelnicima Mančester Sitija da je spreman da igra za manju platu nego u odnosu na onu koju već prima u Arsenalu, i da za njega novac nije glavni motiv. Naravno, radi se o ambicijama kluba, Čileanac nije spreman da ostane u Arsenalu koji se već nekoliko godina za redom nalazi na marginama letnje transfer pijace.

Nije sve u novcu, ali ostaje da se vidi da li je Arsenal spreman da pusti svog najboljeg igrača u Mančester Siti, i kako će se to odraziti na ambicije ovog tima u narednoj sezoni.

Još sporta:

Ma kakav Siti, Čelsi troši 300 miliona ovog prelaznog roka!

Večera sa prijateljima: Đoković uživao sa Teom, Bogdanom, Nedovićem i Pantelom! (FOTO)

"Redsi" uporni: Klop podigao ponudu za svoju najveću želju na 83 miliona!

Najveći Totenhemov promašaj ovog leta napušta "Ostrvo"!