Večeras se sve karte bacaju na sto

Napeto u Barseloni - Sudbina Nejmara se odlučuje večeras!

> 21:17

Saga Nejmar se nastavlja. U jednom momentu je izgledalo je da je sve gotovo, ali večeras se desilo nešto što je ponovo stavilo upitnik preko čitavog slučaja.

Top tema svetskih medija večeras je da su zakazane dve konferencije za medije. Ona u Parizu počinje u 11 časova po našem vremenu, dok je ona u Barseloni zakazana za pola sata kasnije, odnosno u 11.30. Slučajnost? Može se desiti, ali je posle svega to malo verovatno.

Kako pišu španski mediji Nejmar sada nije tako uveren da PSŽ može okupiti kvalitetan tim ove sezone, ukoliko za njega iskeširaju 222 miliona. Naravno, na taj novac se dodaje i njegova plata, zatim porezi, procenti menadžeru, odnosno njegovom ocu. Pravila Fifinog fer pleja su jasna, i mada novac ne bi trebalo da predstavlja problem prebogatom vlasniku PSŽ-a, izgleda da sjajni Brazilac nije dobio dovoljne garancije.

Osim toga potez Pikea, koji je objavio sliku na kojoj se nalaze Nejmar i on, sa porukom „Ostaje“, nije baš dočekana sa oduševljenjem u Nejmarovom okruženju. Kada kažemo okruženje, mislimo prvenstveno na oca, čija se reč sluša, i koji praktično upravlja karijerom svoga sina.

Da nije baš sve rešeno pokazuje i tvit Lukaša Moure, fudbalera PSŽ-a, i Nejmarovog prijatelja, koji je na pitanje jednog od fanova u vezi Nejmara stavio zamišljeni smajli.

Nakon svega čini se da bi situaciju u korist Barselone jedino mogao da preokrene Raul Sanljehi, jedan od direktora Katalonaca, koji je učestvovao u njegovom dovođenju na „Kamp Nou“, a dobro upućeni tvrde da je prošlog leta uspeo da sabotira transfer Brazilca u PSŽ. Da li će to uspeti i ovog leta ostaje nam da vidimo do kraja prelaznog roka.

Još sporta:

Ma kakav Siti, Čelsi troši 300 miliona ovog prelaznog roka!

Večera sa prijateljima: Đoković uživao sa Teom, Bogdanom, Nedovićem i Pantelom! (FOTO)

"Redsi" uporni: Klop podigao ponudu za svoju najveću želju na 83 miliona!

Najveći Totenhemov promašaj ovog leta napušta "Ostrvo"!