Lengle u Barseloni

> 13:50

Pored transfera Antoana Grizmana koji je praktično završen i čeka se samo da prođe finale Lige Evrope da se obelodani, Mundo deportivo je danas potvrdio da je Barsa završila posao i oko štopera Sevilje Klementa Lenglea.

Sergej u PSŽ-u ako se zaobiđe sankcija

Ovaj 22-godišnji Francuz već je saopštio Sevilji da ne želi da propusti šansu karijere, iako je zahvalan klubu iz Andaluzije na svemu što je uradio za njega.

Jedino se ne zna koliko će iznositi obeštećenje, njegova otkupna klauzula iznosi 30 miliona evra, sigurno je da to Barsi neće predstavljati problem.

Navodno, već je postignut dogovor za petogodišnji ugovor, Lengle je spreman da se bori sa Pikeom i Umtitijem za mesto startera, a sigurno je da će biti prvi izbor ispred Džerija Mine i Tomasa Vermalena.

Kolumbijac je pao na najvažnijem testu u nedelju protiv Levantea i najverovatnije će negde na pozajmicu, dok je Belgijanac doživeo novu povredu i sada se opet vratio na staro.

Što se Umtitija tiče, deluje da je dogovor sa Barsom sve bliži i da nema ništa od odlaska u Mančester junajted, pa bi Ernesto Valverde sledeće sezone trebalo da na raspolaganju ima kvartet: Pike, Umtiti, Lengle, Vermalen, dok će Mina na pozajmicu.

JOŠ SPORTA:

Huligani Sportinga napali svoje igrače, korišćeni noževi i štangle

Nejmar je nerealan!

Mesija ne zanima ko je najbolji igrač svih vremena

Danilo Pantić ima želju da igra za Partizan, ali Čelsi odlučuje