Reprezentativke izborile remi sa Austrijom!

> 13:55

Protiv favorizovanih fudbalerki Austrije srpska selekcija uspela je da osvoji jedna bod nakon što je susret u Maria Encersdorfu, pokraj Beča, završena rezultatom od 1:1 (1:1).

Alimpijević: Ponosan sam na prvu sezonu u Evroligi, očekuje nas najvažniji deo

Srbija je, zahvaljujući Mariji Radojičić veoma brzo došla u vodjstvo. 

Već u petoj minuti naša reprezentativka uspela je da matira protivničkog golmana i srpski tim dovede u vodjstvo. 

Nakon na kratko odbranjenog šuta sa strane je Radojičić sa oko 12 metara bila slobodna i jakim šutom loptu poslala u mrežu. 

Brzi gol Srbije iznenadio je Austrijanke, kojima je dugo trebalo da se povrate. Međutim, kada su se vratile svojoj igri Austrijanke su ređale šanse. 

Najpre je u 25.minutu Sara Zadrazil nakon solo-akcije promašila tesno gol, ali samo šest minuta kasnije Nikol Bila je, posle slobodnog udarca, poslala loptu u pravcu gola. 

Aleksandra Lazarević pokušala je da spreči ulazak lopte u gol, ali je u tome bila neuspešna te su Austrijanke izjednačile. 

U drugom poluvremenu do 67.minuti su obe reprezentacije bile izjednačene, dok austrijska reprezentacija nije ponovo pojačala tempo. U više navrata su Austrijanke imale šanse, ali su imale teškoće da prodju srpski defanzivni red. 

Inače Austrija je u ovom duelu bila jasni favorit pošto je prošlog septembra u Srbiji savladala našu reprezentaciju sa 4:0.

JOŠ SPORTA: 

Mitar nagrađen!

Mundijal se bliži, poslanici menjaju sličice (FOTO)

Baloteli se vraća u domovinu

Da li je "Đavo" blizu Barselone?