Krstajićevih idealnih 11?

> 19:30

Euforija oko reprezentacije posle nekoliko meseci ponovo počinje da raste, pogotovo što je do početka Svetskog prvenstva u Rusiji ostalo manje od 100 dana.

Nemac do kraja sezone u autu!

Selektor Mladen Krstajić je pre dva dana objavio spisak igrača na koje računa za pomenute utakmice, pa se postavlja pitanje kako bi izgledala najjača postava od ovih fudbalera koji su mu na raspolaganju.

Tokom kvalifikacija, Krstajićev prethodnik Slavoljub Muslin forsirao je formaciju  sa tri centralna defanzivca, a ako je suditi po azijskoj turneji tokom novembra, kada je Krstajić debitovao na klupi ''Orlova'', njegova filozofija biće drugačija.

Tada je forsirao sistem 4-2-3-1, pa bi nešto slično moglo da se očekuje i tokom martovskih mečeva.

Čini se da će najveću dilemu imati oko štoperskog tandema, gde je dosta promena bilo i tokom kvalifikacija, pa se još nije iskristalisao najbolji tandem centralnih defanzivaca. Ipak, za očekivati je da to ovoga puta budu Ivanović i Nastasić.

Na levom boku ne bi trebalo da bude dileme, tu deluje Kolarov, a biće zanimljivo da li će uz desnu aut liniju svoju šansu iskoristiti Dušan Basta, koji konkuriše za mesto u timu do sada standardnom Rukavini.

Kada su golmani u pitanju, Stojković je do sada bio neprikosnoven, ali se Marko Dmitrović ozbiljno nameće sjajnim partijama u Španiji, pa će popularni Stojke od sada imati mnogo ozbiljniju konkurenciju.

U veznom redu očekujemo Matića, Milivojevića, zatim Tadića, Sergeja Milinković-Savića i Kostića kao ofanzivni trio iza najisturenijeg Aleksandra Mitrovića.

JOŠ SPORTA: 

Sampaoli prozvao najbolje što ima!

UEFA se suprostavlja huliganima! 

Đoković izgubio od anonimnog Japanca 

Tim da se smrzneš!