Napadač solunskog PAOK-a Aleksandar Prijović poručio je da jedva čeka da se oporavi i debituje za reprezentaciju Srbije.

SRBIJA JAČA U NAPADU: Mitrović dobio opasnu konkurenciju!

> 16:20

Fudbalska reprezentacija Srbije uskoro će biti jača za Aleksandra Prijovića koji se oporavlja od preloma ključne kosti i sa nestrpljenjem iščekuje povratak na teren.

Napadač PAOK-a doživeo je peh na treningu i zbog toga nije bio na spisku za duel sa Gruzijom, ali se nada da će se do meča sa Velsom vratiti u formu.

"Jedva čekam da se vratim na teren i ostvarim dečački san. Sada nema smisla da pričam o tome dok sam povređen. Verujem da ću se vratiti u formu i dobiti priliku da debitujem za Srbiju" kazao je Prijović.

Momak rođen u Švajcarskoj nastupao je za mlađe reprezentativne kategorije Srbije, ali se zbog jednog nastupa za mladu reprezentaciju zemlje u kojoj je rođen postavljalo pitanje hoće li mu FIFA dati dozvolu da nastupa za "Orlove".

Administrativni problem je rešen početkom meseca pa sada od oporavka Aleksandra Prijovića i odluke Slavoljuba Muslina zavisi kada će napadač PAOK-a zaigrati za Srbiju.

Podsećamo da "Orlovi" narednu takmičarsku utakmicu igraju protiv selekcije Velsa 11. juna u Beogradu.

Još sporta:

KAKVA UMETNOST: Ovaj golman može sam protiv pola tima! (VIDEO) 

POTENCIJALNA LETNJA BOMBA: Vezista PSŽ-a bi u redove italijanskog velikana 

OPET PROMENA NA KLUPI: Emeri prokockao poverenje Parižana! 

LAKO SAMO NA PAPIRU: Ovde Mesijeva ekipa nikada nije uspela do trijumfa!