Slavoljub Muslin ozbiljno razmišlja o tome da nekadašnjem napadaču Legije uruči poziv za nacionalni tim

MITROVIĆ DOBIJA KONKURENCIJU: Muslin razmišlja da priključi Srbiji sjajnog golgetera!

> 09:53

Dugo se u švajcarskim i srpskim medijima vodila polemika oko toga za koju reprezentaciju će zaigrati novi centarfor solunskog PAOK-a Aleksandar Prijović, a odgovor će izgleda doneti novine iz Grčke! 

Naime, Aleksandar Prijović nalazi se vrlo blizu dobijanja poziva Slavoljuba Muslina da se priključi srpskom nacionalnom timu u narednom periodu. 

Grčki portal SDNA kao razlog ovakve tvrdnje navodi besprekoran start Srbina iz Švajcarske u novom klubu. Odnosno, na tri odigrane utakmice, dve u grčkom prvenstvu i jednu u nacionalnom kupu, već je upisao dva gola i asistenciju, za svega 62 minuta na terenu. Upravo zbog toga je i zapao za oko Muslinu, koji je jako blizu konačne odluke da nekadašnjem golgeteru Legije uručii poziv da se priključi reprezentaciji Srbije i tako stavi tačka na sve dileme oko njegove budućnosti. 

Pre bezmalo mesec dana solunski PAOK postavio je novi rekord grčkog fudbala kako bi kompletirala transfer Aleksandra Prijovića, a tom prilikom poljskom timu na račun je leglo tačno 1.900.000 evra. 

Kako se navodi, uskoro bi trebalo očekivati i da se Muslin pojavi u Grčkoj kako bi bliže osmotrio Prijovićeve kvalitete. 

Da li će Aleksandar Mitrović, Nikola Stojiljković i Andrija Pavlović dobiti ozbiljnu konkurenciju?

Još sporta:

FILMSKA PRIČA: Za samo godinu dana od Zaprešića do Atletiko Madrida!

NOVA TRANSFER BOMBA: Brazilac definitivno u Zvezdi!

KAO U DOBRA STARA VREMENA: Fabregas se vratio kući! (FOTO)

GOTOVO: Teo ne može da nastupi, menja ga Anđušić!