Pre samo nekoliko dana Jelena Čubrilo, reprezentativka Srbije, potpisala je ugovor sa šampionom Grčke, ekipom Drame. Par treninga, bilo je dovoljno da se odlična igračica brzo uklopi u novu sredinu.

Sjajan debi Jelene Čubrilo!

> 14:35

Potvrda toga je sjajan debi u dresu šampiona iz zemlje Helena. Drama je bacila na kolena Volos (3:0), a naša mlada reprezentativka bila je strelac prva dva gola.

- Fenomenalan je osećaj kada odmah po dolasku u novi klub postigneš dva gola i to u duelu za bodove - počinje Jelena ovaj razgovor. - Čestitke su stizale sa svih strana. Presrećna sam, zaista. Samo neka tako potraje.

Uz razumljivo neizbežan osmeh, sledi još jedno objašnjenje.
- Prijateljima sam preko društvenih mreža obećala het-trik - nastavlja Jelena Čubrilo. - I imala sam šansu da to i ostvarim. U jednom trenutku našla sam se sama pred golom, prediblam golmana, a ispred mene samo mreža, ali umesto nje pogodila sam - stativu.

Taj peh nije pokvario utisak?
- Ne, ali zbog toga me čeka veći ceh za turu pića kada dođem u Beograd. Prosto, nisam ispunila obećanje, ali biće još golova.

U narednom kolu Drama igra sa Kardicom, a onda sledi derbi kada je rival PAOK.
- U Kardici igraju i dve naše devojke: Jovana Sretenović i Ivana Zdravković. Jedva čekam susret sa njima - završila je razgovor Jelena Čubrilo.

Izvor: Sport