Venger dobio otkaz, rastanak težak 12.000.000 evra!?

> 09:52


Kako prenose dobro obavešteni ostrvksi mediji, Arsenal Venger, neče svojevoljno na kraju sezone napustiti klub, već je njemu uručen otkaz. 

Brutalni Bogdanović uništio Kavse! (VIDEO)

Arsen Venger nikako nije želeo prisilno da ode iz kluba u kojem je proveo najveći deo svoje karijere i koji je profilisao kao odličnu sredinu za razvoj mladih fudbalera, posebno onih afričkih korena, već je slomljen pod uticajem nezadovoljnih vlasnika iz Sjedinjenih Američkih Država.

Iskusni stručnjak je odavno izgubio poverenje gazde Arsenala, Stena Krenkea, koji više nije mogao da gleda klub koji je stalno iza najvećih konkurenata za titulu, pa je odlučio da presavije tabak i francuskom stručnjaku prenese loše vesti.

Zbog otkaza, Arsenal će morati da uplati Vengeru 12 miliona evra, jer je to suma koja je dogovorena da će Venger otići na kraju sezone. Takođe, to je ujedno i visina plate Arsena Vengera za poslednju sezonu ugovora sa Arsenalom.

Ostrvski mediji otkrivaju da su svi članovi uprave jednoglasno glasali za smenu Vengera. Na Ostvru sve priča da je Venger bio vidno razočaran i ljut nakon sastanka, zbog tajminga saopštavanja ovakve vesti, u samom finišu borbe za Ligu šampiona preko Lige Evrope.

Bilo kako bilo, klub je pokušao da se iskupi emotivnim porukom, ali izgleda da nije vredelo. 

JOŠ SPORTA:

Anri: Pomešana su osećanja jer je teško videti tako velikog čoveka da odlazi

Ožiljak Ivana Rakitića nije uopšte za zezanje!

Samo pet klubova iz JSL dobilo UEFA licencu

Arsenal se oprašta od Vengera, ovo je njegovih 11