Srpski stručnjak se pominje kao naslednik Pelegrina

Mihajlović kandidat za klupu Sautemptona, ozbiljan rival mu je Velšanin

> 20:48

Fudbalski klub Sautempton kontaktirao je srpskog trenera Sinišu Mihajlovića, ali je glavni kandidat za naslednika Maurisija Pelegrina i dalje Mark Hjuz, preneli su danas italijanski mediji.

Čukarički neće ulogu favorita

Pelegrino je sinoć otpušten zbog loših rezultata, ostvario je samo jednu pobedu u poslednjih 17 utakmica Premijer lige i Sautempton ostavio s bodom više od Kristal palasa koji je u zoni ispadanja.  Pored Mihajlovića, kandidat za klupu Sautemtona je i Mark Hjuz koji je u januaru napustio Stouk.

Kako se navodi, Hjuz je prva želja Sautemtona, ali ako se ne dogovore sa njim uzeće u obzir Mihajlovića.

Inače, Maurisijo Pelegrino rekao je danas da mu je žao što je napustio Sautempton u teškoj situaciji, ali da razume odluku ljudi iz kluba.

- Žao mi je što sam napustio klub u ovoj situaciji, ali kada nemate rezultate... Razumem odluku koju je klub morao da preduzme. Od početka sam pokušavao da dam najbolje od sebe svakog dana, pokušao sam ponosno da predstavljam klub - napisao je Pelegrino u pismu navijačima koje je objavljeno na sajtu kluba.

Sautempton je u poslednjih 17 utakmica Premijer lige zabeležio samo jednu pobedu, i ima samo bod više od Kristal palasa koji je u zoni ispadanja.

- Želim svima sve najbolje do kraja sezone, uživao sam u neverovatnom iskustvu, i znam da Sautempton ima sve što je potrebno za napredak - dodao je on.

U narednom kolu Premijer lige Sautempton gostuje Vest Hemu koji je za jednu poziciju bolji na tabeli, sa dva boda više.

JOŠ SPORTA: 

Španski gospodin, dripac, džukele… svega je bilo na konferenciji Đukića

FSS postavio novog koordinatora mlađih selekcija

Pokrenuta istraga protiv gazde PAOK

Milojević najavljuje pobedu u Šapcu

Vojvodina želi trofej u Kupu