Karijus se izvinio igračima, navijačima i upravi Liverpula

> 18:08

Tragičar finala Lige šampiona, Loris Karijus se oglasio na društvenim mrežama.

Đoković sutra neće pre 13 časova početi meč

Niko ne bi želeo da se nađe u koži mladog nemačkog golmana koji je svojom nesigurnošću i kiksevima direktan krivac za dva gola Real Madrida, oba puta kada je Liverpul imao rezultatski priključak.

Najpre je bizarno pogodio Benzemu, od kog se lopta odbila u gol, a potom je i ispustio loptu nakon šuta Gereta Bejla i to u poslednjih 10ak minuta susreta, pa je tako Real došao do trećeg gola i rešio pitanje pobednika.

"Nisam baš najbolje spavao do sada, scene mi još uvek iznova i iznova prolaze kroz glavu. Beskrajno se izvinjavam svojim saigračima, navijačima i čitavom stručnom štabu. Znam da sam zabrljao sa te dve greške i da sam vas izneverio.

Kao što sam rekao, najradije bih vratio vreme, ali to nije moguće. Sve je još gore jer smo svi osećali da možemo da pobedim Real Madrid i bili smo u utakmici dugo, dugo.

Hvala našim neverovatnim navijačima koji su došli u Kijev i pružili mi podršku, čak i posle utakmice. Ne uzimam to zdravo za gotovo, još jednom sam shvatio koliko smo velika porodica. Hvala vam i vratićemo se još jači
", napisao je Karijus na društvenim mrežama.

JOŠ SPORTA:

ACB: Real dozirano do prve pobede u seriji

RG: Troicki se povukao

Đere namučio Kližana

Čestitke Jokanoviću i Mitroviću od Britanske ambasade