Modrić: Ne znam da li će neko ekipa ponoviti ovo što smo mi uradili

> 10:36

Evo šta je Luka Modrić prokomentarisao sinoć nakon završetka utakmice.

Lovren: Sutra će biti teže, nadam se da je Salah dobro

"Mislim da smo bili bolja ekipa od Liverpula. Prvih 15, 20 minuta nismo bili u utkamici onako kako smo želeli. Bili su bolji, dominirali su, imali su neke šanse ali nakon 20ak minuta kada smo uzeli loptu pod našu kontrolu sve je lakše išlo. Mislim da je na kraju ovo ipak zaslužena pobeda."

Da li je izlazak Salaha uticao na tok meča?

"Pa jeste, iskreno žao mi je što se povredio. Ne znam koliko je teška povreda, odigrao je ovu sezonu na visokom nivou i sigurno da je na njih njegov izlazak uticao. Ipak, kod nas se ništa nije promenilo, nastavili smo da igramo dobro. Hteli smo da dominiramo sa loptom u nogama i tako smo stvarali šanse. U drugom poluvremenu smo dobili Gareta i taj njegov fenomenalni gol, sjajno stvarno."

To je možda jedan od najlepših golova u istoriji finala Lige šampiona, i dve velike greške golmana, da li je to uticalo na krajnji ishod?

"Greške su sastavni deo fudbala ali sigurno da ovaj gol Gareta ulazi u konkurenciju za jedan od najlepših golova u Ligi šampiona koja sam video, možda čak i najlepši. Stvarno je uradio nešto neverovatno i sigurno da je uticalo na moral ekipe."

Četvrti put si postao prvak, Inijesta, Mesi, Ćavi i ti.

"Srećan sam, uživam u svakom trenutku od kad sam došao u Real. Nije lako doći do svega ovoga ali kada imaš ovakvu ekipu onda je to nešto posebno. Ovo je neverovatan rezultat, treba videti da li će neka ekipa ovo ponoviti i uživam u svakom trenutku."

Hoćeš li uspeti da se odmoriš za Svetsko prvenstvo?

"Pa hoću, moram se 31. javiti u reprezentaciju i jedva čekam da krenu pripreme za Mundijal. Nadam se da ćemo i tamo imati dosta uspeha i da ćemo napraviti nešto."

JOŠ SPORTA:

Frum nastavlja dominaciju!

LŠ: Karijus tragičar, Bejl doneo titulu Madriđanima!

Hjuston krenuo silovito ali Voriorsi slavili, u Teksasu se igra odlučujući meč

Klop: Salah je ozbiljno povredio rame