Murinju prekipelo

> 09:45

Od jutros mediji spekulišu da će posle poraza od VBA, ali i mnogo oscilacija, ceh platiti dvojica, Pol Pogba i Antoni Marsijal.

Bonuci: Ko zna kako bih reagovao da sam bio u Madridu

Kako navode britanski izvori, Pogbi je saopšteno da može da ode narednog leta, ako Mino Rajola nađe klub. Murinjo je izgubio strpljenje, baš kao i navijači, igrač koji je plaćen više od 100 miliona evra je potpuni promašaj u ove dve godine, više nije ni mlad i Junajted bi mogao da ga proda, eventualno i zaradi.

Problem je u ponudama, njih baš i nema, PSŽ bi eventualno želeo da dovede Francuza, ali on neće u rodni grad. Pristao bi da se, ili vrati u Juventus koji za to nema novca, ili da se preseli u Španiju, gde ne izgleda da su Real i Barselona zainteresovani.

Zbog toga je čitava priča na dugom štapu, pominje se i deo transfera za Nejmara, Rajola bi morao da ubedi Pogbu, ali sa druge strane to izgleda kao nemoguća misija.

Što se Sitija tiče, ta priča je nerealna, niti Gvardiola hoće Pogbu, niti želi da sarađuje sa Rajolom.

Što se Marsijala tiče, kod njega je osim stava, problem i to što mu ugovor ističe naredne godine i on ne želi da ga produži. Murinjo neće da ga pusti, ali klub neće dozvoliti da ode bez obeštećenja. Francuz je tvrdoglav, ima ponude Bajerna i Juventusa koji su spremni da plate oko 60 miliona evra za talentovanog igrača. Hoće li to prelomiti, ili će Junajted probati da Marsijala menja za Aleksa Sandra ostaje da vidimo, tek, priča se da ni Marsijal, ni Pogba neće biti u timu narednog vikenda u polufinalu kupa protiv Totenhema, jer Murinjo smatra da ne zaslužuju mesto u ekipi.

JOŠ SPORTA: 

Brazilac zaludeo Evropu

Oglasio se Enis nakon odlaska

Evo ko je po Humelsu "Kralj Tvitera"

Vejd ugasio Vukove