Mandžukić na izlaznim vratima, Juveov ljubimac se vraća u Torino?

> 09:44

Mario Mandžukić bi trebalo da napusti Juventus, ova sezona nije bila tako uspešna za njega kao prethodna, već ove zime imao je fantastičnu ponudu iz Kine, a pretpostavlja se da bi nova mogla da stigne na leto.

FIFA zadaje novi udarac velikim klubovima!

Juve mu ne bi pravio problem, uz pristojno obeštećenje, naime,  Hrvat bi mogao da računa na oko 10 miliona evra po sezoni, duplo više nego što ima u Juventusu.

To je naravno podgrejalo nade da bi Alvaro Morata mogao da se vrati u Torino.

"Korijere delo Sport" već piše da se Juventus obratio igraču koji bi peške došao iz Čelsija i spreman je da smanji i primanja kako bi opet igrao za klub u kome ga obožavaju, ali Čelsi ga je Realu platio 80 miliona evra.

Mnogo će zavisiti od Konteovog naslednika, Juventus sigurno neće toliko platiti Moratu kome je pala cena posle ne baš ubedljive sezone u Pl, ali bi Italijani recimo novac od prodaje Aleksa Sandra mogli da ulože u španskog napadača.

Za ovo navijaju i Dibala i ostali igrači, Morata je ostavio veliki trag i prijatelje u Torinu, tu je našao i suprugu, želi natrag u Juventus, a veliko poštovanje navijača je stekao kada je odbio ponude Napolija i Milana baš iz respekta prema "Bjankonerima".

JOŠ SPORTA: 

PSŽ našao novog trenera, Emerija nasleđuje Nemac!

Valverde: Počinjemo kao da je u prvom meču bilo 0:0!

Jokić ponovo tripl-dabl, sledi duel sa Bjelicom za plej-of!

Gruja dobija konkurenciju na svojoj poziciji!