"El Ninjo" doneo odluku!

> 16:05

Kako je iskusnom napadaču ostalo još samo par meseci važećeg ugovor sa "Jorgandžijama", dosta se spekulisalo o njegovom nastavku karijere. 

PSŽ našao novog trenera, Emerija nasleđuje Nemac!

Sada je tokom jednog marketinškog događaja Tores otkrio da igra svoju poslednju sezonu u dresu madridskog Atletika.

"Iskoristio bih ovu priliku da kažem da je ovo moja poslednja sezona u klubu. To je odluka koji nije bilo lako doneti", izjavio je popularni "El Ninjo".

Ovaj 34-godišnji fudbaler rodom iz Fuenlabrade karijeru je počeo upravo u Atletiko Madridu još 1995. godine.

Nakon šest provedenih godina u omladinskom pogonu, 2001. godine je debitovao za prvi tim "Jorgandžija", da bi u naredih šest godina upisao 244 nastupa, pritom postigavši 91 pogodak.

Usledio je prelazak u Premijer ligu, u redove Liverpula, gde se u potpunosti afirmisao, da bi 2010. u rekordnom transferu za januarski prelazni rok pojačao Čelsi.

Ipak, u dresu "Plavaca" je bio neprepoznatljiv, ali je uspeo da se domogne trofeja u Ligi šampiona, kao i u Ligi Evrope godinu dana kasnije.

Nakon toga je bio na pozajmicama u Milanu i Atletiko, da bi se 2016. godine vratio u matični klub na više godina, parafirao je ugovor sa "Jorgandžijama".

Sada je odlučio da nastavi dalje, videćemo koja će biti naredne stanica u "El Ninjovoj" karijeri.

Za reprezentaciju Španije je upisao 110 nastupa, postigao je 38 golova, dva puta je bio prvak Evrope, jednom prvak sveta.

JOŠ SPORTA:

Roben i Riberi ostaju pod jednim uslovom!

Posle 30 godina će se u Iraku igrati fudbal!

Gvardiola: Imamo 90 minuta da preokrenemo

Budućnost se plaši špijunaže, ne treniraju u Pioniru