PAOK se oprostio od titule - Žestoke kazne sa Savidisa i klub!

> 13:34

Solunski klub oprostio se od titule nakon kazni koje su disciplinski organi danas izrekli. Disciplinska komisija grčke Super lige kaznila je predsednika PAOK-a Ivana Savidisa sa tri godine van fudbala i 100.000 evra zbog toga što je naoružan ušao na teren u završnici derbi meča PAOK - AEK. 

Kinezi prodaju Inter, ali niko neće da ga kupi!

Suspenzija od 90 dana van fudbala i kazna od 15.000 evra izrečena je i bivšem sudiji Mihelu Lubošu koji u PAOK-u obavlja funckiju direktora kluba.

Disciplinski organi kaznili su i fudbalski klub PAOK i to oduzimanjem tri boda zbog prekida meča, tri utakmice bez prisustva publike i 63.000 evra!

Međutim, kaznama nije tu kraj! Prvoligaš iz Soluna narednu sezonu krenuće sa minus tri boda, a što se ove sezone tiče oni su ispali iz borbe za titulu nakon što je derbi susret registrovan službenim rezultatom (3:0) u korist AEK-a.

Trenutno stanje na tabeli je takvo da AEK ima 57 bodova, drugi je Olimpijakos sa 7 bodova manje, dok je na trećem mestu Atromitos sa 47 osvojenih bodova. PAOK se nalazi na četvrtom mestu pet kola pre kraja sa osvojenih 46 bodova.

Takmičenje u Super ligi Grčke biće nastavljeno ovog vikenda pošto su klubovi prihvatili mere koje je predložilo Ministarstvo sporta. AEK će ugostiti posrnuli Panatinaikos, Olimpijakos ide u goste Levadijakosu, dok će PAOK u direktnom duelu sa Atromitosom igrati za mesto broj tri na tabeli Super lige. 

JOŠ SPORTA:  

Saopštenje vaterpolo kluba Partizan! 

FARE traži pokretanje postupka protiv Rusije 

Pre tačno 25 godina Boškov ga je poslao prvi put na teren u zvaničnom meču  

Krajinović odustao od Marakeša