Grizman rekao NE!

> 11:37

I poslednja nada da će ubojiti Francuz potpisati novi ugovor sa Jorganžijama je umrla.

Partizan: Osvajanje domaće lige pa ulazak u Evroligu

Prema saznanjima francuskih i španskih medija, Grizman je odbio i poslednju ponudu Atletika za produžetak ugovora sa značajnom povišicom. Ne želi ni da razmišlja o tome, dogovorio se sa Barselonom i narednog leta se seli na Kamp Nou.

Priča Grizmana i Barselone traje još od prošlog leta kada je Barsa napravila prve korake.

Katalonci su tada pikirali Francuza ali su mu takođe rekli da se strpi godinu dana jer su prioriteti bili Dembele i Kutinjo. Istovremeno, Grizman je Jorgandžijama izašao u susret tako što je odbio ponudu Mančester Junajteda u momentu kada Madriđani imaju zabranu registrovanja novih igrača. Da je u tom trenutku Francuz napustio Atletiko napravio bi im velike probleme, ali je ipak ispao fer prema klubu i produžio ugovor. Pri potpisivanju novog je uslovio Atletiko da ne povećaju otkupnu klazulu koja iznosi 100.000.000 evra. 

U međuvremenu je Dijego Kosta dobio zeleno svetlo za da zaigra za Atletiko i formirao je paklen napadački tandem sa Grizmanom. S njima dvojicom u špicu, Madriđani blistaju u drugom delu sezone, ispred njih je samo Barselona...

Atletiku je postalo jasno šta gubi u slučaju Grizmanovog odlaska i rešili su da se svim silama bore za njega. Simeone je već sada počeo da pravi tim za sledeću sezonu kako bi napao osvajanje Lige šampiona jer će se finale igrati na Atletikovom stadionu Metropolitano. Grizman mu je neophodan i zato je Atletiko Francuzu ponudio novi ugovor. Sa znatnim povećanjem plate koja trenutno iznosi 14.000.000 evra po sezoni. Nije poznata tačna suma, ali je Grizmanu ponuđeno nešto što nije nikada nikome u istoriji Atletika. 

Francuz je odbio novi ugovor jer ne odustaje od unapred dogovorenog transfera u Barselonu. Katalonci će do 30. juna aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 100.000.000 evra, tamo ga već čeka dres sa brojem „sedam“ i ne želi da propusti priliku karijere.

U Atletiku je broj jedan, ali i u Barseloni ima mnogo veće šanse za osvajanje trofeja. I to mu je najbitnije. Sa Atletikom je već izgubio finale Lige šampiona od Reala, u Primeri gleda u leđi samo Barseloni i rešio je da odustane od borbe Čola Simeonea sa španskim kolosima. I da se pridruži jednom od njih...

JOŠ SPORTA: 

E ovo se zove zakucavanje!

Da se zna ko je glavni u porodici Vilijams!

Uzeli pehar posle 13 godina!

Partizan: Osvajanje domaće lige pa ulazak u Evroligu