Transfer svih transfera je po mišljenju španskih medija gotovo siguran.

U tome ga niko neće sprečiti - Nejmar će samo iz ovog razloga preći u Real Madrid!

> 12:30

Javna je tajna da najskuplji fudbaler sveta nije zadovoljan u Parizu pa svetski mediji sve više govore o tome kako bi Nejmar već krajem ove sezone mogao napustiti francuski PSŽ.

Španski list Mundo Deportivo navodi kako je cela priča o Nejmarovu odlasku u kraljevski klub bila savršeno isplanirana. Kako kažu, razlog se krije u Nejmarovom naumu da postane fudbaler broj jedan na svetu i tako prekine niz rekordni niz Mesija i Kristijana Ronalda.

Naime, smatraju da je njegov transfer u PSŽ deo strategije stvaranja brenda. Odluka nije samo vezana za sport, nego je to i deo poslovnog projekta u kojem je Nejmar stavljen na tržište kao proizvod sveta sporta i zabave.

Takođe, ovaj list navodi da je stil igranja u La Ligi ono što Brazilcu leži i odgovara njegovim fudbalskim karakteristikama. Činjenica da je interes za francuskom ligom nizak još je jedna od tačaka koja Nejmaru ide u prilog da i službeno postane najbolji igrač na svetu.

Njegov dolazak u Madrid pozdravili su i sami fudbaleri Reala jer smatraju da je Nejmar jedan od najboljih igrača na svetu.

"Želi li Nejmar da igra u Realu? Naravno. I sigurno bi se brzo uklopio pa bi bilo sjajno da dođe. On je dobrodošao u Real, svaki vrhunski fudbaler je dobrodošao", poručio je Marselo.

"U ekipi želimo najbolje igrače, a jasno da je Nejmar jedan od njih. Možda mu je bilo lakše zato što je otišao u PSŽ, nego odmah u Real Madrid. To su lične odluke, u fudalu nikada ne možeš znati šta će da se dogodi. Ako želi da dođe, vrata su mu otvorena. Imam jako dobar odnos s njim", izjavio je nedavno Kristijano Ronaldo.

JOŠ SPORTA:Venger rešava gorući problem - Stiže pojačanje iz Barse 

Klop našao letnje pojačanje u Španiji 

Branko Lazić ispisao istoriju - Zvezda furiozno zadržala prvo mesto 

Iliev obećava - Grobari upamtite ovo ime