Navijači CSKA iz Moskve napravili su serijom bakljada na "Marakani" medveđu uslugu svom timu, kojeg sada očekuje kazna od UEFA

CSKA na udaru - UEFA žestoko kažnjava ruski klub zbog ispada navijača u Beogradu!

> 10:57

Revanš će se igrati za tačno nedelju dana, sledeće srede u prestonici Rusije. Ali prema pisanju tamošnjih medija, gotovo sigurno bez navijača, makar bez sektora sa najvernijim pristalicama. Razlog tome je kako popularni ‘Sport Ekspres’ navodi, korišćenje pirotehničkih sredstava na utakmici u Beogradu.

Rusi gotovo da su se pomirili da će UEFA veoma brzo i odgovarajuće sankcionisati nepropisno navijanje pristalica CSKA u Beogradu, korišćenje baklji gotovo tokom celog meča, kao i topovskih udaraca kojim su čak gađani domaći navijači smešteni na južnoj strani stadiona ‘Rajko Mitić’. U tekstu pomenutog izvora međuostalom stoji:

– Koliko sektora će zatvoriti UEFA na stadionu ‘Armejaca’? Kontrolni, etički i disciplinski odbor UEFA će otvoriti slučaj protiv ruskog kluba.

‘Sport Ekspres’ navodi da će se pirotehnika sasvim sigurno naći u izveštaju delegata kao i da bi to moglo da utiče na zatvaranje dela stadiona ili celog u Rusiji.

JOŠ SPORTA:Venger rešava gorući problem - Stiže pojačanje iz Barse 

Klop našao letnje pojačanje u Španiji 

Branko Lazić ispisao istoriju - Zvezda furiozno zadržala prvo mesto 

Iliev obećava - Grobari upamtite ovo ime