Mesijev ultimatum selektoru Argentine

> 13:19

Leo Mesi je bio veoma jasan.

Posle svih muka Argentine u kvalifikacijama, jasno je da "Gaučosi", makar prema procenama, nisu među prva tri favorita za svetsku krunu.

Međutim, Mesi kaže da moraju da odvedu najbolji tim i bez jednog čoveka se ne može.

"Iguain mora da bude u ekipi. Ne možemo bez njega, govorimo o jednom od najboljih napadača na svetu, on to pokazuje svake nedelje u Juventusu. Znam da ga kritike bole, i znam koliko je spreman da nam doprinese, pričali smo milion puta", dodao je Mesi.

"Možda mu ovo što nije pozivan i nije učinilo loše, probudilo mu je još jači motiv. Jednostavno, on je deo ovog tima i mora da bude sa nama", ponovio je Mesi.

Sad, ne verujemo da će selektor Sampaoli učiniti drugačije, pa bi "Pipita" trebalo da se vrati, Kun je siguran, kao i Mesi naravno koji igra bliže golu, a videćemo hoće li i Ikardi i Dibala biti u u avionu za Rusiju, jer bi to značilo pet napadača. Male su šanse za Benedeta iz Boke, kao i Koreu iz Atletika koji je skoro dobio poziv...

U Brazil pre četiri godine Sabelja je vodio četiri napadača plus Mesija, uz Iguaina i Aguera, tu su bili i Palasio i Laveci, mada su njih dvojica igrači koji mogu da igraju po boku, ne u samom špicu.

Sada je situacija drugačija, Ikardi, Iguain, Kun igraju na istoj poziciji, uz Mesija i ono što je forsirao Sampaoli, teško da za sve ima mesta, čak i ako Dibalu posmatramo kao polušpica.

Ako otpadne Ikardi, to će ponovo oživeti priče da ga zbog slučaja "Maksi Lopez" i prijateljstva Mesija i Aguera sa iskusnim napadačem, svlačionica ne želi...

Još sporta:

SUPERSPORT365 KVIZ - Koliko dobro poznajete Zvezdin evropski put ove jeseni?

Fantastičan uspeh engleskih klubova, i jedan veliki problem

U PSŽ-u gube strpljenje, novi trener stiže iz Italije?

Srbija dobila protivnice na Svetskom prvenstvu u Japanu!