Katalonci ne gube vreme.

Po uzoru na PSŽ: Barsa osigurala najveću transfer bombu!

> 19:18

Fudbalski klub Barselona postigao je načelni dogovor sa Antoanom Grizmanom, pošto se Atletiko Madrid u ovoj priči ne pita sada ništa.

Kako je preneo specijalizovani fudbalski portal Le10Sport, Barselona je odavno odlučila da aktivira otkupnu klauzulu od 100 miliona evra, pa će poput Pari sen Žermena prošlog leta sa Nejmarom, sada ona vezati ruke Atletiku u pregovorima.

Madriđani se sada ne pitaju ništa, kao što se ni Katalonci nisu letos kada je PSŽ došao sa džakovima para i 222 miliona evra, već je Barsa postigla lične dogovore sa Grizmanom.

Navodno, Grizman je pristao da potpiše ugovor na pet godina po kom će postati drugi najplaćeniji igrač u ekipi, iza Lionela Mesija, sa 20 miliona evra.

Grizman želi da pređe u Barselonu, mada su u opticaju još i Real Madrid i PSŽ, ali je Ernesto Valverde bio najkonkretniji i želi da stavi Francuza u centar ekipe uz Lea Mesija.

Kao što smo već najavili, nije isključeno da Luis Suarez dobije rezervnu ulogu, odnosno da se sa Grizmanom bori za mesto prvog napadača uz Lea Mesija i Osmana Dembelea.

Sportski direktor Barselone Robert Fernandez večeras će gledati na delu Antoana Grizmana u prijateljskom meču sa Nemačkom što je dodatno podgrejalo sumnje da će čitava ova priča uskoro biti završena.

Još sporta:

Novak zadržao 12. mesto na ATP listi, ostali srpski teniseri nazadovali!

Muta pred duel sa Albom: "Slava mi je sutra, bilo bi lepo da pobedimo"!

U Laciju ljuti na Krstajića - Kako Kolarov može ranije da se vrati, a Sergej ne može?

Zvezda na zimu dovodi igrača za kojeg je Partizan bio spreman da plati milion evra!