Vest prostrujala Španijom, da li je to dodatni pritisak? Klub neće popustiti, a Ronaldov plan zavisi od jednog uslova!

Ronaldo odbio novi ugovor sa Realom: Sledi odlazak u PL?!

> 17:54

Ponovo Kristijano Ronaldo.

Ovoga puta radi se o njegovoj navodnoj nameri da napusti klub. Naime, radio program "El Ćiringito" tvrdi da je Ronaldo obavestio Real da želi narednog leta da ode iz Reala.

Španski mediji su pre par dana objavili priču da je on istu nameru imao prošlog leta, ali da nije imao klub, odnosno da najboljeg fudbalera sveta niko nije hteo, odnosno mogao da priušti.

Nije prvi put da se govori o Ronaldovom odlasku iz "Kraljevskog kluba", a ovog puta španski mediji prenose da je Portugalac odbio novi ugovor sa Madriđanima.

Tražiće transfer na kraju sezone, ugovor mu ističe 2021. godine, a svoju odluku je navodno preneo predsedniku Reala Florentinu Peresu.


Ronaldo je rekao da ne traži novi ugovor, iako se spekulisalo da je to kamen razdora sa Realom, a klub nema nameru da ga izjednači sa Leom Mesijem. Ugovor koji je potpisao važi do 2021. imaće 36 godina i Perez se pita.

Jasno, kako Ronaldo sada igra, njegov odlazak ne bi bio preveliki gubitak, ali je teško verovati da će neko platiti ogromnu sumu koju bi Real tražio za svog najboljeg igrača.

U klubu ne razmišljaju da prave slučaj, ako Kristijano bude insistirao, saslušaće ponude i doneti odluku.

Bolje obavešteni tvrde da ponuda može biti samo jedna, od Mančester Junajteda i to ako Murinjo ode. U tom slučaju bi Ronaldu vrata bila otvorena da se vrati na "Old Traford" gde bi bio dočekan kao heroj.

Ali, za tako nešto, moralo bi mnogo toga da se poklopi, pa čitava priča deluje nategnuto, iako ne treba isključiti mnogućnost da Real, ako ova sezona bude neuspešna počne da gradi novi tim bez Portugalca.

Još sporta:

Novak zadržao 12. mesto na ATP listi, ostali srpski teniseri nazadovali!

Muta pred duel sa Albom: "Slava mi je sutra, bilo bi lepo da pobedimo"!

U Laciju ljuti na Krstajića - Kako Kolarov može ranije da se vrati, a Sergej ne može?

Zvezda na zimu dovodi igrača za kojeg je Partizan bio spreman da plati milion evra!