Momak koji se pokazao kao promašena investicija Barselone uskoro bi mogao da se vrati u Andaluziju.

KONAČNO UVIDELI GREŠKU: Barsa vraća Sevilji "promašenu investiciju"!

> 12:09

Fudbalski klub Barselona uskoro bi mogao da se reši Aleksa Vidala (27) koji se posle godinu i po dana provedenih na "Nou Kampu" nije uklopio u sistem Luisa Enrikea.

Španski mediji pišu da je Sevilja zainteresovana za svog bivšeg igrača, ali da realizacija ovog transfera ne zavisi samo od volje Barselone da Vidala vrati Andalužanima.

Pre nego što Sevilja dobije "zeleno svetlo" za transfer na "Ramon Sančes Pishuanu" moraće da dođe do svojevrsne "čistke" kako bi se oslobodilo mesto za Vidala.

Plan je da do kraja zimskog prelaznog roka Sevilju napusti neko od igrača koji se nalaze na izlaznim vratima, među kojima su golman Salvatore Sirigu, Benoa Tremulinas i Hiroši Kijotake.

Sevilja je do sada već angažovala dvojicu novih igrača, Klemena Lenglea i Stevana Jovetića, a Aleks Vidal bi bio kapitalno pojačanje za defanzivnu liniju tima.

Katalonci su Aleksa Vidala "pazarili" u leto 2015. godine za 18 miliona evra ali je zbog embarga na transfere ovaj fudbaler debitovao za "Blaugranu" tek na početku minule godine.

U prethodnih godinu dana postalo je jasno da se Vidal nije uklopio u sistem Luisa Enrikea, a mnogi su očekivali da će "Nou Kamp" napustiti već tokom prethodnog leta što se ipak nije dogodilo.

Sada je više nego izvesno da bi mogao da usledi povratak u Sevilju sa kojom je u sezoni 2014/2015 osvojio Ligu Evrope.

Još sporta:

FIBA LŠ OVO DO SADA NIJE VIDELA: Navijači uleteli na teren da proslave pobedu Partizana! (VIDEO) 

JANKO U ČETVRTFINALU BANGKOKA 2: Bez poraza u 2017. godini još uvek! 

ZNA I DA ZARAĐUJE NA IGRAČIMA: Murinjo odlično naplatio igrača na kojeg ne računa! 

MILAN DOVEO PRVO POJAČANJE: Doveli istog igrača kao i pre 10 godina!