Švedsku trese neviđena fudbalska groznica pred večerašnji meč Lige šampiona između njihovog Malmea i njihovog Ibre!

ŠVEĐANI ODLEPILI: Karta za Ibru 800 evra!

> 10:41

Najomiljeniji Šveđanin stiže u svoj rodni grad, zakupio je ceo gradski trg i platio postavljanje ogromnog video bima kako bi oni koji ne uđu na stadion mogli da gledaju duel Malmea i PSŽ-a.

Koliko je Ibrahimović, koji je upravo odveo Švedsku na EP sledeće godine u Francuskoj, omiljen u svojoj zemlji svedoči fudbaler Malmea i povremeni srpski reprezentativac Nikola Đurđić.

- Karte za utakmicu su odavno raspordate. Teško je sada naći zlata vredno parče papira. Trenutna cena ulaznice iznosi oko 800 evra. Ko bude želeo da gleda meč uživo moraće baš dobro da se “otvori”, rekao je Đurđić za Blic i nastavio:

- Svi su u Malmeu izuzetno uzbuđeni! Kao da dolazi Bog! U Švedskoj nijedna javna ličnost nije ni blizu Ibri. Na vrhu Zlatan, tri mesta prazna, pa neko drugi. Kada smo igrali protiv Reala i Ronalda interesovanje nije bilo ni blizu ovoga. Ne mogu ni da zamislim kako će biti na stadionu, očekujem pozitivni haos. Direktan prenos meča pratiće se i na glavnom gradskom trgu, biće prava fešta. Sa 33 godine Ibrahimović ih je odveo na Evropsko prvenstvo, možete samo da zamislite koliko ga vole.

Povremeni reprezentativac Srbije, imao je priliku da odlično upozna Ibrahimovića.

- Na terenu i van njega,dve različite osobe. Bio je srdačan, nasmejan lepo smo popričali. E sad, kada igra fudbal, ima sasvim drugo lice. Pravi je sportista, želi uvek da pobedi i zato deluje nadmeno. Možda i opasno, kao i Geto Rozengar, njegov kraj u Malmeu gde nije baš prijatno ni prošetati.

Izvor: Blic

Još sporta:

San: Runi ide, destinacija iznenađenje za ceo svet

Centar Pistonsa uspeo nešto što je malo kome pošlo za rukom (VIDEO)

Jokić izvanredan protiv Denedre Džordana (VIDEO)

"Nisam ni sanjao da će mi dečko s roze dresom biti starter"