"Svima je jasno da Zvezda drugačiju prednost u odnosu na Partizan"

> 15:02

Milorad Kosanović posle remija sa Partizanom potkačio je svoj bivši klub Crvenu zvezdu zbog tretmana u Superligi Srbije.

Ruskinja želi osme Olimpijske igre

Kosanovićev Napredak odigrao je u subotu nerešeno 1:1 sa "crno-belima" u 13. kolu domaćeg prvenstva.

Trener Kruševljana je tako zadržao odličan skor protiv kluba iz Humske jer je od nastanka novog formata doživeo samo jedan poraz u osam mečeva u Beogradu.

Ipak, nije želeo samo da priča o dobrim rezultatima protiv Partizana.

"Nije samo Partizan, pa i Zvezdu smo pobeđivali… Sa Zvezdom je slično, ali ona ima drugačije prednosti u odnosu na Partizan kada igramo utakmice", rekao je Kosanović.

Koje su to prednosti? – glasilo je sledeće pitanje.

"Ne treba da pojasnim, svima je jasno šta je to, inače ne bismo gubili ni od njih. Ali nisam ni gubio od njih – dobijali smo ih kada sam bio u Čačku, Novom Pazaru, skoro i sa Radnikom iz Surdulice i Napretkom. Od Radničkog iz Niša nismo izgubili još nijednu utakmicu".

On je nakon utakmice izjavio da je velika stvar odigrati nerešeno u Beogradu protiv Partizana.

"Mi smo bili bez jednog od nama vrlo važnog igrača koji pravi razliku. Velika je stvar odigrati nerešeno protiv Partizana u Beogradu. Nisam u potpunosti zadovoljan, s obzirom na razvoj situacije posle izjednačenja i kontrole utakmice. Sa igračem više trebalo je da budemo agresivniji. Ne mogu da zamerim momcima, nije lako igrati u Beogradu, 1:1 je sasvim zadovoljavajući rezultat", naveo je on.

Upitan da li je trebalo nešto da promeni posle isključenja Đerleka, Kosanović je odgovorio:

"Nemam ja šta da menjam, sve smo uradili šta smo mogli".

"Nemamo bolji tim, imamo to što imamo, nemamo skupe igrače, imamo igrače zabadava. Radiš sa njima nekoliko meseci, Aleksa Vukanović je postao igrač. Postoji i jedan deo o kome više ne mogu da pričam, bolestan sam i to što se dešava na svakoj utakmici Napretka protiv Partizana, Zvezde, Radničkog, Čukaričkog. Zamislite Zvezdu da ode u Liverpul i sudija navija za Liverpul. Kako to izgleda, a ti treba da ih pobediš, kako kad ne možeš", rekao je Kosanović.

Podsetimo, iskusni stručnjak dva puta je sa klupe predvodio klub iz Ljutice Bogdana. Prvi put u sezoni 1997-98, a drugi put 2007. godine.

JOŠ SPORTA:

Vidal pecnuo Real pred "El Klasiko"

"Buka, škripa...helikopter je postao užarena lopta"

Potvrđeno: Vlasnik "Lisica" bio u helikopteru sa ćerkom

Bulut i ekipa ponovo najbolji!