HUMANA MISIJA – TRAKA KAPITENA PAVLOVIĆA!

> 17:10

Voždovac je na utakmici sa Crvenom zvezdom prvi put u istoriji nosio dresove sa logotipom humanitarne fondacije. Fondacije “Zajedno za život”

Ronaldo ponovo na "svom" Teatru snova

Saradnja je od tog trenutka krenula progresivno da napreduje, te su Zmajevi bili gosti i na humanitarnom bazaru održanom na Dorćol placu.

Usledila je utakmica protiv Mladosti, a gest kapitena Miloša Pavlovića je oduševio sve prisutne. Miloševa ideja koja je tinjala, ujedno se i obistinila. Miloš je pokazao ljudsku veličinu, a podržali su ga i saigrači i ceo FK Voždovac. Nije mala stvar nositi traku jednog kluba, a poneo je traku sa logotipima i FK Voždovac i fondacije “Zajedno za život” i tako poslao jasnu poruku podrške širenja humanosti.

“Hvala Jovanu na trudu koji svakodnevno ulaže kroz Fondaciju. “ – započeo je kapiten Pavlović,

“Drago nam je da je kroz akcije uključio i FK Voždovac u humanu priču, gde sam ja kao kapiten kluba imao tu čast i privilegiju da budem ambasador Voždovca u raznim projektima, a vrlo dobro znam da ćemo se uvek odazvati i u narednim akcijama. Nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, gde smo nosili dresove sa logotipom Fondacije “Zajedno za život”, došao sam na ideju da ponesem i traku sa identičnim logotipom. Ljudi iz kluba su mi izašli u susret i podržali moju ideju,  jer mislim da pored doniranja novčanih sredstava, činimo i veliku stvar samim podizanjem svesti u svom okruženju. Drago mi je da postigli efekat koji smo želeli i da su svi u našem okruženju pozitivno reagovali.” – jasan je kapiten Voždovca Miloš Pavlović.

JOŠ SPORTA:

Stara dama pikirala dva Srbina, Francuza i Brazilca

Još malo pa počinje...

Mirković: Uopšte nije prijatna situacija...

Da se ne zaboravi - Bogdan dobio spomenik u Istanbulu!