Bata: Loša uvertira za četvrtak

> 23:57

Savladao je Partizan na jedvite jade Zemun i ovo je druga pobeda za redom crno-belih od kako je na klupu seo Bata Mirković. 

"Drugi" tim ipak jak za Spartak

"Opet mogu da budem zadovoljan delimično prvim poluvremenom, a drugim nikako. Nikako! Loša uvertira za četvrtak", direktan je, kao i uvek, Zoran Mirković.

"U prvom je bilo dosta dobrih akcija. Želja nam je bila da, u tom trenutku, gostoj odbrani Zemuna menjamo težište igre. Tad smo i napravili dobre stvari. Sve ostalo, osim želje, nije valjalo. Brine me u obe utakmice naša igra u drugom poluvrmenu. Da li sama posmisao na eventualni negativan rezultat utiče da se uvuče strah u igrače i da se bez potrebe vratimo na svoju polovinu? U takvoj igri dosta rizikujemo. Moraćemo da radimo na tome".

E sad da li je do psihologije ili ima nešto i do sadržaja...

"Ima i jednog i drugog. Psihologija je u prvom planu. Nemoguće da se baš toliko raspadne igra. Od istih igrača, istih ljudi".

Mirković je napravio sedam promena u startnih 11 u odnosu na gostovanje Nordsjilandu, a novinare je zanimalo da li mu se neko od novajlija posebno svideo?

"Rotirali smo, jer je sugestija doktotra i ljudi zaduženih za fizičku spremu bila da neke igrače odmorimo. Delimično sam zadovoljan igrom Đerleka".

Do kraja prelaznog roka ostalo je 19 dana, dovoljno da se reaguje na tržištu, ali...

"To je kompleksna stvar. Imamo igrački kadar, "puni" smo sa brojem stranaca. Moraćemo ozbiljno da pristupimo toj temi", dopunio je trener

Partizana i otkrio da Zlatan Šehović neće biti u kombinaciji ni za revanš sa Dancima, jer "tek je danas odradio drugi trening visokog intenziteta, nije još radio sa grupom, nije realno očekivati ga u četvrtak".

JOŠ SPORTA:

Partizan na jedvite jade u Zemunu

Pogba: Ima stvari koje ne smem da kažem...

Otišao iz Zvezde zbog minutaže, u Briselu ništa bolje...

Čikago posrće, Paunoviću ostali samo motivacioni govori na "meniju"