Kafu: Moja budućnost je Crvena zvezda i želim da pružim maksimum

> 14:42

Novi napadač Crvene zvezde Džonatan kafu jedva čeka da zaigra za novi tim. 

Partizan i Janković - Part 2

Novinarima je priznao da su navijači i pune tribine razlog zašto se odlučio za crveno-bele i da veruje da nije pogrešio kada je doneo ovu odluku. 

"Veoma sam srećan što dolazim u ovako veliki klub. Želja mi je da dam što više i pokažem sav svoj kvalitet. Već je na prvom koraku jasno da se radi o velikom klubu. Želim da samo stignem do svog maksimalnog nivoa. Ludogorec je moja prošlost, moja budućnost je Crvena zvezda i želim da pružim maksimum", rekao je Kafu novinarima na stadionu "Rajko Mitić". 

Kafu je pre dve godine bio direktni krivac kada je Ludogorec izbacio Crvenu zvezdu jer je u oba meča postigao po gol i svoju ekipu odveo u Evropu. 

"Normalno, imao sam pauzu kao i svi za vreme Svetskog prvenstva. Došao sam na početak priprema sa Bordoom i prošao sam ih. Jedino sam u poslendjih 10 dana imao hirurški zahvat što se tiče zuba, odnosno izvadio sam dva. Trebalo bi da budem spreman za oko 10 dana", rekao je Kafu. 

Krilni fudbaer koji može da pokrije i ostale pozicije u napadu, Brazilac je rekao da ne bi došao u klub da ne veruje da može da se plasira u Ligu šampiona. I zašto baš Crvena zvezda?

"Bilo je više nekih opcija, ali kada smo pričali, nije trebalo mnogo da se dogovorimo oko Zvezde, jer je sa sportskog aspekta ovo je bilo najbolje za mene. Moram da kažem i da su navijači ostavili veliki utisak na mene kada sam igrao protiv Zvezde za Ludogorec. Oni su jedan od razloga što sam došao i jedva čekam da zaigram pred punim tribinama, kao što je to bilo u Brazilu", rekao je Kafu. 

JOŠ SPORTA:

ESPN prognozira Jokiću Ol-star

Ivana večeras leti ka zlatu!

Stanojević doveo bivšeg "grobara"

Milojević: Ovo može samo da nas ojača, dvostruki aršini su u pitanju...